- Učlanjen(a)
- 25.08.2009
- Poruka
- 39.027
E ovako. Ja ću starim saborcima koji su u ljutU borbU zaradili holesterol i trigliceridI da smislim nešto brzo za oporavak, da vas bacim na dijetu jedno nedelju dana, ali ovi novi moraju da prođu sve što su prošli i ostali, inače prijema nema. Da ne bude k'o sa Zjocom drugi put, kad je morao da jede tegove i beli lukac, mislim da im je to gore nego čvarci, slaninica, prasetina i ostale đakonije.
Prema tome, dok traje konkurs, mi matori će se lečimo, će da angažujemo i Equusa, taj svašta zna, petlja mi se malo i u Zdravlje (pravi se pametan, kao razume se u alternativnu medicinu), pa će on da nam smisli nešto za čisTenje krvni sudovi, ja ću se pobrinem za dijetu, a vi malci, spremajte se za najgore holesterolno-trigliceridne muke koje možete da zamislite, jer samo tako mož' da se uđe u AZ pokret.
Koza Nostra! No pasaran!
Prema tome, dok traje konkurs, mi matori će se lečimo, će da angažujemo i Equusa, taj svašta zna, petlja mi se malo i u Zdravlje (pravi se pametan, kao razume se u alternativnu medicinu), pa će on da nam smisli nešto za čisTenje krvni sudovi, ja ću se pobrinem za dijetu, a vi malci, spremajte se za najgore holesterolno-trigliceridne muke koje možete da zamislite, jer samo tako mož' da se uđe u AZ pokret.
Koza Nostra! No pasaran!