Gospođice damo, ne znam dal' ste čuli za termin "minuli rad", kojim se u preduzeću opisuje vreme koje je neko proveo u istom (u ovom slučaju AZ pokret). E sad, ljudi koji imaju najveći (mislim na staž) imaju i neke privilegije, koje mu dođu kao nagrada, zahvalnica! Zar ne mislite da gosp. Eki i moja malenkost imaju to pravo da se posle pomora sitne pernate živine i papkara do 20 kg povuku u 'ladovinu i u miru i tišini smišljaju dalje akcije i planove? Ne znam koliko ste primetili, ali stariji borci AZ pokreta imaju tu veštinu da razmišljaju i kada se Vama čini da spavaju, nešto kao "stand-by" režim, telo se odmara dok mozak simulira realne situacije akcije i borbe sa zombovima...
Sviđa mi se što ste ovako oštri i kur****ti, dobro je to za pokret, trebaju nam mlade snage željne akcije i dokazivanja! To je samo znak da želite, hoćete i možete da napredujete, uz par saveta i uz malo truda biće od Vas nešto! Lično ću se založiti da u Ministarstvu od kujnu dobijete neku odgovorniju funkciju, mada vidim da ste se sami prihvatili posla, samoinicijativno, što je svakako plus! Znajte da Vas iz 'ladovine neko posmatra, i ocenjuje Vaše umeće i sposobnosti! Samo tako nastavite... :blum3::blum3::blum3: