Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Stigla! Srećan divan dan još jednom!
Imala sam neke radove po kući i proveravala nešto ali tu sam!
Pa pijuckala sam ja iz kućne rezerve, ne sekiraj se - tu sam , postizavam!Pa ajde Milenčice, mi smo se već napili, istreznili i evo opet se zapijamo a ti tek počinješ. Brzo.
Pa pijuckala sam ja iz kućne rezerve, ne sekiraj se - tu sam , postizavam!
A Pigica, razumi je znaš kako kažnjena bila pa joj sad i oči željne i ne veruju...
Ova za nas, devojke
Sledeći put kad tražiš pomoć od muškaraca gledaj ih u oči, a ne tamo gde si ti gledala! Tako ćeš za svoje pare dobiti kvalitetnu uslugu, a ne k'o ovi gologuzani, nit' smrde nit' mirišu!:blum3: Mada, ona snajka što je nosila tortu nije loša, jeste da je solo al' Bože moj, snašli smo se... Ipak, sve pohvale za organizaciju, može sutra repriza?Oni guzavi nešto slabo skakuću s to pićence, ima da ih smenim.
Gospođice/gospođo, pričamo o letu, 30-i jun... :blum3: Koliko god ti mislila da je priča o cvrčku i mravu poučna, u ovom slučaju je zaista preterana... :blum3:Moze repriza ali prvo da nacepas drva i uneses ugalj.
Pozvala je one gologuzane, nabacili u mišiće na uštrb mozga! Dvojica neka drže biciklo a jedan neka okreće pedale, u 18-oj brzini, biće struje i za vruću vodu-da operu sudove... :blum3:Sa cime mislis da ti spremi svu tu hranu. Furuna mora da radi. E moj ti zar ti mislis da se intendantska kuhinja napaja na struju ?:???: