Član
- Učlanjen(a)
- 17.01.2010
- Poruka
- 749
Ostal mu gornja polovina, šija, prsa, leđa i rebra! Ja ću se patim sa drugi mišići! :blum3:
Lele a i kuku! . Spašavaj se kako znaš!smile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ostal mu gornja polovina, šija, prsa, leđa i rebra! Ja ću se patim sa drugi mišići! :blum3:
Hvala. Nego da te pitam nešto:" A što je moj kolač najmanji? Ovo si izgleda pravila sa pola mere, umesto da ga napraviš s duplu meru. Ovo ko da nije za mene. Ma šta za mene... ovako mali nije ni za jednu..."
Grešiš gospođo, grešiš! U'vatila ga iz pogrešnog ugla, još kontra svetlu, malo daleko, i to je to! Kalimerčica se trudila, a i nemoj da kudiš konja kojeg nisi jahala, tj. tortu koju nisi probala! Možda više vredi od one Ekijeve i moje, razbacane... :blum3:Hvala. Nego da te pitam nešto:" A što je moj kolač najmanji? Ovo si izgleda pravila sa pola mere, umesto da ga napraviš s duplu meru. Ovo ko da nije za mene. Ma šta za mene... ovako mali nije ni za jednu..."
Grešiš gospođo, grešiš! U'vatila ga iz pogrešnog ugla, još kontra svetlu, malo daleko, i to je to! Kalimerčica se trudila, a i nemoj da kudiš konja kojeg nisi jahala, tj. tortu koju nisi probala! Možda više vredi od one Ekijeve i moje, razbacane... :blum3:
Ala si mu pokazala i omfalion se plasi tebe sada.E ti će da mi govoriš o uglovi i svetlo. Meni koja u totalni mrak mogu da ocenim jel S il je M a da ne spominjem XXL. Ovo je pola mere. Ne kažem da se nije trudila, ubavo izgleda al ovo je S.
I nemoj više da ponavljam:"gospođica"
Pogledaj filozofe, kako mu sad ne smetaju ni uglovi ni svetlo. Ovako treba da izgleda. ovo su tri mere i nešto jače.
Ala si mu pokazala i omfalion se plasi tebe sada.
Pa sta kazem znam dobre teme da otvaram.Otvoricu sada jos jedno iznenadjenje