Prirucnik za odbranu i zastitu od vampira

Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
164
Tebe.Ja odoh na kafu vidimo se.

p.s. odradi dobar posao.

Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
164
pa nisam ja osnovao pokret nego ti. ali pre svega, vrati se na svoj prvi post u ovoj temi i izmeni ga jer ovo nije tema - ovo je organizacija pa tako treba i da pise. napisi nesto u skladu sa tim, jedan mali text ...

Bleck izgleda da je zjovan naš odradio dobar posao.SAd smo zvanično organizacija i to prva na ovom forumu.

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Bleck izgleda da je zjovan naš odradio dobar posao.SAd smo zvanično organizacija i to prva na ovom forumu.
Pa sta ocekujete od mene.Za sve je najvise zasluzan bleki.

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Ovako da bismo overili nase clanske karte dajte ime avataru i stavite u zagradi ovako
Zovem se (ulukiora)

Ovako cete vi prekopirati samo umesto mog imena avatara staviti vase ime avatara
AVOX ... rec koja vas pogadja - ako ste vampir, sila necastiva ili utvara koja ne veruje u Sveto.

Zovem se Ulukiora i moj cilj je da pokazem prstom u necastivo i da vam dam do znanja da me trebate pratiti u ciscenju necastivih sila.

Kada cujete rec Vampir, na sta prvo pomislite? Ha, ha, da i ja sam ali onda sam doziveo prosvecenje ... Oni su tu ... Oni dolaze ... I samo jedna sila ih moze zaustaviti ...

Mi smo AVOX ... Da li si sa nama?

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
AVOX ... rec koja vas pogadja - ako ste vampir, sila necastiva ili utvara koja ne veruje u Sveto.

Zovem se Brother Wizard i moj cilj je da pokazem prstom u necastivo i da vam dam do znanja da me trebate pratiti u ciscenju necastivih sila.

Kada cujete rec Vampir, na sta prvo pomislite? Ha, ha, da i ja sam ali onda sam doziveo prosvecenje ... Oni su tu ... Oni dolaze ... I samo jedna sila ih moze zaustaviti ...

Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
164

Zovem se Brother slavn i moj cilj je da pokazem prstom u necastivo i da vam dam do znanja da me trebate pratiti u ciscenju necastivih sila.

Dodato posle 13 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

šta je snama troicom??? AJde krvopije nečistive dođite da vas nas četvorica porokamo..

Poslednja izmena:
Natrag