Prirucnik za odbranu i zastitu od vampira

Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
164
Živiš li tamo ili nešto drugo?Nagovori nam zjovana na engleskom da bude malo pametni sa temama i postovima.

Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
164
Ajde onda da predložimo da se sve obriše! :dance2::dance2::dance2:

Nećemo brisati kad imamo u njoj dosta ljepih postova.Pošto postujemo treba da su nam postovi kao da razgovaramo . Ne znam kako je vama ali ja kad sam kraj računara ako se ne ubijam jakom muzikom i nekom horor adrenalinskom igricom ili zanimljivim forumom imam osjećaj da se glupost ljepi za mene sjedim za računarom ne odmičem od njega a vrjeme prolazi.Volim obrađivati fotke još to mi se čini interesantim i sigurno pisati jer slikam i pišem.
Programiranje nisam probao ali me nikad nije niti privlačilo.

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Nećemo brisati kad imamo u njoj dosta ljepih postova.Pošto postujemo treba da su nam postovi kao da razgovaramo . Ne znam kako je vama ali ja kad sam kraj računara ako se ne ubijam jakom muzikom i nekom horor adrenalinskom igricom ili zanimljivim forumom imam osjećaj da se glupost ljepi za mene sjedim za računarom ne odmičem od njega a vrjeme prolazi.Volim obrađivati fotke još to mi se čini interesantim i sigurno pisati jer slikam i pišem.
Programiranje nisam probao ali me nikad nije niti privlačilo.

ja nisam napisao ljudsku pesmu vec godinu dana ... bend mi puca - nemamo textove, sviramo sve jedno isto - uzas.... dodjem ovde da se opustim, najzad tema koju sam cekao a ono ispade veci spam od bilo cega drugog pre nje ....

Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
164
ja nisam napisao ljudsku pesmu vec godinu dana ... bend mi puca - nemamo textove, sviramo sve jedno isto - uzas.... dodjem ovde da se opustim, najzad tema koju sam cekao a ono ispade veci spam od bilo cega drugog pre nje ....

Imaš bend baš ljepo.Šta svirate?Ja sam htio svirati el. gitaru ali nisam imao ekipu i prekinuo sam učiti.Inače napisao sam jednu pank pjesmu i odsvirao .postaviću tekst pa pročitajte možda vam se dopadne.Postaviću ovde za borbu protiv bed vampira.Baš tekst pjesme ide sa
ja sam sam sam sam ustao u zoru.

Dodato posle 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

imam još nekih pjesama postaviću slične su tekstovima mada mi se čini da bi se to provuklo samo uz punk i nisam siguran da li se mogu otpjevati.Hajde postavi bar neku pjesmu zanima me kakvi su tekstovi.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
sviramo neki ambient-jazz-rock-punk ... sve u jednom ali kako kazem niko to vise i ne zeli da slusa ... promenila su se vremena ... ja sam basista. voleo bih da vidim neke tvoje textove.

btw,

Shining through the day of believer
skining 'round the midnight of flo
sicking for bastard to do the right one
for ev'rybody comes to show.
do yo know the day is over ...
do you think you can go on ....

livin' in the strange age
the days of rock 'n' roll
livin' in the sin city
the scream of my soul.

they said they can't move on
like standing on the same line
I have to grow old
but I have no much time
the city starts to bringing
back ev'rything I ever want
but into their life and into their heart
I'm not invated, yes I know.

livin' in the strange age
the days of rock 'n' roll
playin' in the same garagge
the wisdom of my soul​

i tako ide refren do kraja ....

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
A zasto ja spamujem.I u kojoj temi.

zar nije tvoj zadatak da organizujes konkurs i vrbujes nove clanove??? tako smo se dogovorili jos juce popodne - za 24h uradio si ..... sta?
Kakav konkurs kada sam ispitivao dovlakao sve ovde i niko nece slao PP i bar 50 clanova probao da nagovorim a niko da dodje jednostavno ih vampiri ne zanimaju.Ja sam sve pokusao.

Natrag