- Učlanjen(a)
- 24.04.2010
- Poruka
- 5.966
Ništa nije uradio baš ništa nije smislio da napiše kako bi privukao članove samo odgovara na postove bezveze.
Black jesi li ti u engleskoj?
nisam trenutno. nekako sam naviko na zastavu ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ništa nije uradio baš ništa nije smislio da napiše kako bi privukao članove samo odgovara na postove bezveze.
Black jesi li ti u engleskoj?
Živiš li tamo ili nešto drugo?Nagovori nam zjovana na engleskom da bude malo pametni sa temama i postovima.
Nagovori ga na JURIS! :yea:
ti bi vuce trebao da znas zjovana ...duze si tu od slavn-a .... nije imao pojma kad je otvorio temu sta je hteo i sada samo spamujemo po njoj i to je to ... i iskreno, uopste mi se sve ovo ne svidja ...
Ajde onda da predložimo da se sve obriše!
Nećemo brisati kad imamo u njoj dosta ljepih postova.Pošto postujemo treba da su nam postovi kao da razgovaramo . Ne znam kako je vama ali ja kad sam kraj računara ako se ne ubijam jakom muzikom i nekom horor adrenalinskom igricom ili zanimljivim forumom imam osjećaj da se glupost ljepi za mene sjedim za računarom ne odmičem od njega a vrjeme prolazi.Volim obrađivati fotke još to mi se čini interesantim i sigurno pisati jer slikam i pišem.
Programiranje nisam probao ali me nikad nije niti privlačilo.
ja nisam napisao ljudsku pesmu vec godinu dana ... bend mi puca - nemamo textove, sviramo sve jedno isto - uzas.... dodjem ovde da se opustim, najzad tema koju sam cekao a ono ispade veci spam od bilo cega drugog pre nje ....
Kakav konkurs kada sam ispitivao dovlakao sve ovde i niko nece slao PP i bar 50 clanova probao da nagovorim a niko da dodje jednostavno ih vampiri ne zanimaju.Ja sam sve pokusao.zar nije tvoj zadatak da organizujes konkurs i vrbujes nove clanove??? tako smo se dogovorili jos juce popodne - za 24h uradio si ..... sta?