Prirucnik za odbranu i zastitu od vampira

Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
164
Nisam razumio sav tekst ali prevešću.Dosta toga je zgodno za pjevanje, i tema je zanimljiva.Meni se sviđa.

Ja sam sam
sam sam nestao u sjećanju
ja sam sam
sam sam bez nje u krevetu
ja sam sam
sam sam ustao u zoru
ja sam sam
sam sam preskočio svoju volju
ja sam sam
sam sam ispio kafe šolju
ja sam sam
sam sam zamislio sebi djevojku bolju
ja sam sam

tekst nije ništa posebno ali je odsvirano uz jednostavne akorde sa agresivnim ritmom baš brzo i brzo otpjevano pa mi je zvučalo ljepo potražiću i akorde ako ih nađem.

a ova pjesma je samo pjesma koju sam napisao, mada nekad u ludilu pomislim da bi se mogla odsvirati i otpjevati ali ne znam nisam siguran ni najmanje.

сјећања рјечи

сјећања рјечи
ноћи и поноћи
амора степенице
и туге свод

уз кораке љене
сваки плави кров

сјећања рјечи
као што сам некад хтио
и сад сам сам себи далеко

сјећања рјечи
и амора степенице
да се сунцу спустим
за њене сводове
што ти нисам краљ
амора су рјечи у мени

сјећања рјечи
ноћи и поноћи
амора степенице
и туге свод

уз кораке љене
сваки плави кров

Dodato posle 4 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

A zasto ja spamujem.I u kojoj temi.

Kakav konkurs kada sam ispitivao dovlakao sve ovde i niko nece slao PP i bar 50 clanova probao da nagovorim a niko da dodje jednostavno ih vampiri ne zanimaju.Ja sam sve pokusao.

ha ha ha ha ha ha ha ha ha ludilo od tebe.
Nemoj da ih napadaš sa takvom temom preko privatnih poruka.ako si stvarno to radio.Mi smo htjeli da u temi napišeš nešto interesantno zanimljivo pa da se drugima dopane to je sve.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
A zasto ja spamujem.I u kojoj temi.

Kakav konkurs kada sam ispitivao dovlakao sve ovde i niko nece slao PP i bar 50 clanova probao da nagovorim a niko da dodje jednostavno ih vampiri ne zanimaju.Ja sam sve pokusao.

nisam ja rekao da spamujes. samo sam rekao da ako si vec pokrenuo nesto ovakvo onda budi i odgovoran za to. nikad te nema ovde, tema prelazi u spam a ne ti ...

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
сјећања рјечи
ноћи и поноћи
амора степенице
и туге свод

уз кораке љене
сваки плави кров

сјећања рјечи
као што сам некад хтио
и сад сам сам себи далеко

сјећања рјечи
и амора степенице
да се сунцу спустим
за њене сводове
што ти нисам краљ
амора су рјечи у мени

сјећања рјечи
ноћи и поноћи
амора степенице
и туге свод

уз кораке љене
сваки плави кров.

moze da se i odsvira i otpeva. nije nikakav problem. zgodna je za mene, bass gitara moze mnogo da dodje do izrazaja. ne znam, iskopiracu je na gard pa cu da vidim da je uklopim u neke matrice koje imam pa da ti to posle posaljem da vidis kako je ispalo. jedino, sto necu moci bas skoro to da radim jer krecem sa renoviranjem oko kuce sutra - zidam cetvrti ulaz, ima posla preko glave ... inace, svidja mi se. imam i ja dosta poeticnih tekstova

Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
164
moze da se i odsvira i otpeva. nije nikakav problem. zgodna je za mene, bass gitara moze mnogo da dodje do izrazaja. ne znam, iskopiracu je na gard pa cu da vidim da je uklopim u neke matrice koje imam pa da ti to posle posaljem da vidis kako je ispalo. jedino, sto necu moci bas skoro to da radim jer krecem sa renoviranjem oko kuce sutra - zidam cetvrti ulaz, ima posla preko glave ... inace, svidja mi se. imam i ja dosta poeticnih tekstova
eto ako baš hoćeš,ali nemoj da te smaram.

slobodno koristi.ja ne znam koliko ti se dopala.dopala mi se tvoja pjesma zvuči mi ljepo,a ja baš volim jaku muz. ali eto nisam imao pravu priliku svirati.Pa sam postao lud pjesnik.i to mi baš odgovara prevešću ovu tvoju pa ću vidjeti da napišem neku pjesmu na našem,onako poetičnu ,tamno plavo poetičnu.

Dodato posle 3 minuta:

Odoh na kafu vrjeme mi je.vidimo se.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
eto ako baš hoćeš,ali nemoj da te smaram.

slobodno koristi.ja ne znam koliko ti se dopala.dopala mi se tvoja pjesma zvuči mi ljepo,a ja baš volim jaku muz. ali eto nisam imao pravu priliku svirati.Pa sam postao lud pjesnik.i to mi baš odgovara prevešću ovu tvoju pa ću vidjeti da napišem neku pjesmu na našem,onako poetičnu ,tamno plavo poetičnu.

Dodato posle 3 minuta:

Odoh na kafu vrjeme mi je.vidimo se.
Kafa ti je obaveza.Svaki dan je pijes.Pametno.

Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
164
Dobra je kafa za mene pjesnika, jer kad pijem alkoh. ne znam da li više mislim na nju(ne kafu) ili na to kako da je pjesmom upropastim(ne kafu).Dobre su one,dobre, neke pjesme jednostavno ne znam ni sam kako neće bez nje.

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Dobra je kafa za mene pjesnika, jer kad pijem alkoh. ne znam da li više mislim na nju(ne kafu) ili na to kako da je pjesmom upropastim(ne kafu).Dobre su one,dobre, neke pjesme jednostavno ne znam ni sam kako neće bez nje.
A ja bez dobrog soka nemogu biti skoncentrisan za ubijanje vampira

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966

a kad se ona [ne mislim na kafu] pojavi onda vise ne ide upropastiti je [ne mislim na pesmu] zar ne? yes3

Natrag