Prirucnik za odbranu i zastitu od vampira

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Ja sam trenutno u zasedi... Postavljam :bomb: na jednu od lokacija gde se skupljaju krvopije! :evil:

Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
164
Meni se čini da sam nećeš uspjeti , pa će te povampiriti.

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Meni se čini da sam nećeš uspjeti , pa će te povampiriti.

:bomb: je postavljena! Sad ću da sačekam da se skupi veliki broj krvopija i da aktiviram napravu! :evil:
Ako se neki pretvori u :vampire: spremio sam posebnu vrstu glogovih kolaca da ih ispalim iz mog specijalnog luka! :elf:

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
:bomb: je postavljena! Sad ću da sačekam da se skupi veliki broj krvopija i da aktiviram napravu! :evil:
Ako se neki pretvori u :vampire: spremio sam posebnu vrstu glogovih kolaca da ih ispalim iz mog specijalnog luka! :elf:

glogov kolac ... specijalni luk ... mozda zuris brate Вуче jer se vodja ne oglasava nikako. nesto je zatajio ....

Dodato posle 23 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Ovako da bismo overili nase clanske karte dajte ime avataru i stavite u zagradi ovako
Zovem se (ulukiora)[/B]

moze ... ali mislim da je bolje da svi uradite ovo sto sam ja - dovoljno je AVOX, crvenim, velikim bold slovima na sredini ... meni se svidja pa cu da ga zadrzim ...

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Imam wood:lol: kolac i sada cu da ubijem vampire starare ispred fornetija u kaludjerici.

Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
164
glogov kolac ... specijalni luk ... mozda zuris brate Вуче jer se vodja ne oglasava nikako. nesto je zatajio ....

Dodato posle 23 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

moze ... ali mislim da je bolje da svi uradite ovo sto sam ja - dovoljno je AVOX, crvenim, velikim bold slovima na sredini ... meni se svidja pa cu da ga zadrzim ...

Dodacu i ja to. Samo nas četvoro.Čini mi se da se ljudi ne dvoume kad su vampiri u pitanju nego ih drže za prijatelje.

Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
164
Ništa nije uradio baš ništa nije smislio da napiše kako bi privukao članove samo odgovara na postove bezveze.

Black jesi li ti u engleskoj?

Natrag