Prirucnik za odbranu i zastitu od vampira

Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
164
Dobro a šta hfvali onome nazivu duh sjena , the ghost shadows?

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

ja uskoro idem na kafu valjda ćemo se danas dopisi. Viktoru se već ne sviđa kako ne možemo da se dogovorimo oko naziva a siguran sam da se njemu sviđa nešto opasno i tajanstveno poput the ghost shadow.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Dobro a šta hfvali onome nazivu duh sjena , the ghost shadows?

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

ja uskoro idem na kafu valjda ćemo se danas dopisi. Viktoru se već ne sviđa kako ne možemo da se dogovorimo oko naziva a siguran sam da se njemu sviđa nešto opasno i tajanstveno poput the ghost shadow.
Da ali kazem nije prirucnik o duhovima

Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
164
Pazi mi smo ubice loših vampira i poput smo sjene koja je duh sjena tj. toliko smo opasni da smo poput duh sjene tj. sjene koja je tu ali koja se ne vidi jer je to duh sjena.

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
alo bre ljudi, ljudi li ste...

svadjamo se oko potpuno nevaznih stvari. bre ispisasmo 8 strana a jos ne mozemo oko imena da se dogovorimo.

ovako - nema vise rasprave, ovo vazi i za jovana:

01 organizacija je AVO
02 ime organizacije je AVOX [x na kraju prdstavlja krst ako ga bolje pogledate]
03 podrucje organizacije - ciscenje vrste vampira

ovo ce se prihvatiti jer mi je dosta vise vasih raspravki a i treba konacno da se radi nesto ili cemo samo da spamujemo po temi???

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
164
Stigao si i ti. Važi ja se slažem. Vrjeme je da krenemo bar nekad u taj lov na loše vampire ,baš možemo se zezati o tome ja sam pisao već u jednoj temi da može biti raznoraznih vampira.

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
obzirom da imamo premalo clanova, dajem predlog da se otvori konkurs za nove clanove koji ce da prodju test i udju u AVOX. stavljam predlog na glasanje

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Ne racunajte na AZ da ce neko od njih da udje.Bilo bi dobro da ja krenem da vidim ima li nekih novosti tamo.

Natrag