Prirucnik za odbranu i zastitu od vampira

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966

iskoristi tu sliku za avatar. ipak si ti osnivac pokreta

btw, : "ja sam citao onu knjigu prirucnik za odbranu i zastitu od zombija ali nisam imao vremena da pisem do 100-te strane.Pa sam pustio vas da nastavljate.I kada sam se vratio u temu da vidim ima li sta kad ono 700 odgovora.Bio sam toliko srecan i hteo sam da pregledam svaku stranicu.Ali vec na pocetku sam se sokirao lapidus i kompanija su govorili da sam mrtav i svi su zaboravili na mene.Ali ja sam to gledao bez odgovaranja i cekao pravi trenutak da lapidusu uzvratim udarac"

*evo sad imas prilike da to uradis .... po svom sopstvenom scenariju*

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
164
iskoristi tu sliku za avatar. ipak si ti osnivac pokreta

Da slazem se treba da se opremimo najbolje sto mozemo.Pokopacemo sve djelove blejda i ostalih takvih filmova.Posto je fantom Viktor a fantomi su elementarni i upravljaju vodom ,vatrom,zemljom ,vazduhom on ce od naseg oruzija da učini čudo , možemo da pucamo koliko hocemo, pa ako misle vampiri da mogu protiv nas varaju se.
Nego da pronađemo i ime za nas odred.Ja predlažem da se zovemo Duh sjena jer su naše sjene poput sjana duhova plaše i same vampire.

Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
164
zvuci dobro. nesto kao Shadow Ghosts. imam i ja par predloga:

*Sveti Gral
*Odred Svestenika Senki [*OSS]

Nisu loša imena ali sa tim prvim prjedlogom mi i ne bi bili mi a taj drugi prjedlog mi se sviđa, recimo šta je meni sad palo na pamet : naš odred mi se mogao zvati duh sjena a mi bi sebe mogli nazivati sveštenicima senki tj kad govorimo o čitavom i uopšte o odredu onda je duh sjena a kad govorimo o nama pojedinačno koji smo zajedno onda smo mi odred sveštenika sjenki, nešto kao kuća i njeni stanovnici.Nego treba da poslušamo i ostale prjedloge.
Pa ćemo da bacimo kocku,da vidimo koji je prjedlog za nas.

p.s. Sad mi se sviđa tvoj avatar,

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
jbg, bilo je ovo ili ono a odlucih se za ovaj. u pravu si, mogli bi se nazivati svestenici senki a ja jesam za tvoj predlog za Ghost of Shadows ili skraceno GOS, mislim da bi se mogli zvati i V-GOS, nekako tajanstveno zvuci..... [Vampire-Shadows of Ghosts] obzirom da cemo svetiti nase pale i trgovati krvlju vampira za sve one koji su u borbi pali. mislim da Zjovan opet ne zna sta je ovde pokrenuo ali ovo mi se svidja i imamo izbora da budemo odlicnio hunter - i

Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
164
Da, zvučimo ludo.nadam se da ćemo biti dobri hunter -i to bi trebala biti užiivancija.
Ja ne znam baš dobro engleski ali ja ne bi da smo mi sjene duhova nego sjena koja je duh
dakle duh sjena , možda si ti pravilno napisao , ja ne znam kako se to kaže na engleskom.

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Da, zvučimo ludo.nadam se da ćemo biti dobri hunter -i to bi trebala biti užiivancija.
Ja ne znam baš dobro engleski ali ja ne bi da smo mi sjene duhova nego sjena koja je duh
dakle duh sjena , možda si ti pravilno napisao , ja ne znam kako se to kaže na engleskom.

kaze se The Shadow Ghost - pravi pogodak brate - direktno gde treba [mi imamo srca zar ne]

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Ime nam je AZIPIO (Agencija za Indijska pitanja i opremu)Ako vam se svidja drugo ime obavestite me

Natrag