Prirucnik za odbranu i zastitu od vampira

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
I ti nesto cudno gledas?

DA niste pusili one cudne travke?:D

Ma ližu selotejp pride... wacko2 A wizard ima čudan pogled zbog gasova. :blum3:
Ujed od zombija je skoro nemoguće sakriti! A,onaj ko je ujeden za par sati postaje zombi! Čisto sumnjam da je ljubopitljiva zombi - do sada bi se "pozombila"... E,sad,ujed vampira je lako sakriti i vampir se ne primećuje odmah... :???:
Ajd' svi brzo pred ogledalo i recite šta vidite! :dance2:

Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
164
E pa ovo je nesto drugo AZIPIO vukova skracenica iz drugoga posta
Clanovi
slavn
byk
black vizard
zjovan975.
Mi smo ubice vampira

Da, samo me byk zabrinjava izgleda da ga zanima dama ,mlada vampirica koja je meni mnogo sumnjiva jer tvrdi da je zaražena dobrim virusom a ne onim krvoločnim mada ja nisam siguran možda laže.
Ona ga zanima sad pred borbu. Možda ga je zavela ,možda je ona loš vampir i poigrava se snama ali mi smo dovoljno jaki da vidimo šta će vrjeme pokazati o njoj i romeu.

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Nema veze snaci ce se on.A mi cemo prestavljati konkurenciju AZ-u

Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
164
Az je samo glupost onih koji ne znaju, vampiri se tako ne mogu ubiti ali zato mi imamo sve što nam je potrebno za ubijanje vampira najbolji srebreni nitrat koji ne odbija sunčevu svjetlost i Viktora fantoma snama koje može prevariti sve što se kreće pa i svakog vampira.

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Az je samo glupost onih koji ne znaju, vampiri se tako ne mogu ubiti ali zato mi imamo sve što nam je potrebno za ubijanje vampira najbolji srebreni nitrat koji ne odbija sunčevu svjetlost i Viktora fantoma snama koje može prevariti sve što se kreće pa i svakog vampira.
Ma nije AZ glupost vec tema za zezanje.A istina je za vampire oni su brzi i jaci a zombija je mnogo vise

Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
164
p.s.II

slavn je u pravu. zombiji su glupost. svet ih je vec pun i prepun, lako se prepoznaju. vampira je tesko prepoznati. moramo biti na strogom oprezu. prdlazem savetovanje u toku dana

Pa sigurno tamo gdje su zobi baciće neku bombu i rješiti stvar, a gdje su vampiri ne mogu baciti bombu jer vampiri znaju.Ali mi treba da budemo mnogo vješti u borbi da bi pobjedili.
I ja se slažem sa tobom za savjetovanje.

p.s. (samo promjeni avatar onaj u tvom profilu je ok:yea:)

Poslednja izmena:
Natrag