Pravoslavlje

Učlanjen(a)
22.03.2010
Poruka
346
vidis koliko si ti bezuman covek!Lepo je Isus rekao za takve grobovi okreceni,porodi aspidini(zmijini).Sto ne odgovris na pitanje kao covek postao si ko i JS kad te pita neko a nemas odogovr vrtis nesto ko izglrebana ploca.Kada budes skupio petlju da ne kazem nesto drugo i izjasnis se da li verujes ljuidma ili Bogu i dokazes svoje verovanje pomocu Bozje Reci Biblije,javi se dotle ces ostati smo MALI CLAN KULTA nisi ti u sekti ,sekta je veca ogranizacija od vas odlika kulta je verovanje coveku

Dodato posle 5 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Ajde pogledj malo ko izvrce cije reci;)Dakle ja NISAM navodio NIJEDNU knjigu,pomesao si sa Jevrejinom.Znaci lazno si me optuzio.Argumenti ako verujes Bogu i onome sto on kaze,daj mi biblijske dokaze sa svece,paljenje sveca,pakao ,mitarstva,besmrtnost duse...dovoljno za pocetak

Dodato posle 2 minuta:

dokaz bato dokaz da je to bozja rec.citiraj bozju rec,a ne ucenje kulta

Nisam znao da: Rusija,Grcka,Srbija,Rumunija,Bugarska,makedonija i mnoge druge Pravoslavne zemlje pripadaju kultu:???:.Ma ti si puko ko petarda:bomb:!Idi bre leci se :girl_hospital:wacko:rofl::haha:

Član
Učlanjen(a)
04.05.2010
Poruka
115
sad kad smo napravili avatar koji može da prodje, podsećam te da bi bilo lepo da komentarišeš drugi qvotovani deo koji je bio odgovor na post pre njega, a iz koga sam izdvojio qvotovanu rečenicu.

Ako si baš voljan, pojasni mi kako je avatar u prilogu, za tebe gori od petokrake i kakve veze ima film gospodar prstenova sa spc.

2vakopx.jpg
па има.јер има доста црквених великодостојника који су масони.

nisam znao da: Rusija,grcka,srbija,rumunija,bugarska,makedonija i mnoge druge pravoslavne zemlje pripadaju kultu:???:.ma ti si puko ko petarda:bomb:!idi bre leci se :girl_hospital:wacko:rofl::haha:
не него припадају екуменистичкој отпадији.

Član
Učlanjen(a)
12.09.2009
Poruka
511
Izvini ali opstenje sa jereticima nama Pravoslavnima je zabranjeno sta vernik ima sa nevernikom!

(šta li je onda Hrist radio sa tolikim svetom nevernika kada je propovedao???? ovo je neko moje pitanje u mojoj zastranjenoj glavici)
Zamislio sam da ovo Isus izgovara i da ovako uči vernike i odjedanput bi tužan. Ali pošto sam ja demon, jeretik i ekumanista, ovo ništa ne znači. Mlaćenje prazne slame kao što bi naši stari rekli.

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
3.957
Nisam znao da: Rusija,Grcka,Srbija,Rumunija,Bugarska,makedonija i mnoge druge Pravoslavne zemlje pripadaju kultu:???:.Ma ti si puko ko petarda:bomb:!Idi bre leci se :girl_hospital:wacko:rofl::haha:
sta je momce frka a?Pojela maca jezik:Dja jos uvek cekma da nam das dokaze iz Bibliji ako nemas kazi lepo nemam i zavrsavamo stvar ali nemas ti...petlju za tako nesto MALI CLANE KULTA.Kad odgovris na zadata pitanja onda cemo o odsu Rusije,Rununije,Grcke..Polako nemoj da zuris,nauci se da diskutujes ako ne idi kd vodje KULTA na indoktinaciju nemoj da gubis vreme ovdeyes3

Član
Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
320
Srpska pravoslavna Crkva...
Gledam je kao kulturno-istorijsko nasledje i ne bezim od nje kao takve.
Hvala joj sto su prve knjige pisali
Hvala joj sto je opismenjivala narod, pruzala utochishte u teshkim vremenima i patila sa narodom.
Hvala joj shto je bila jezgrovita i chvrsta u nastojanju da Srbi ne izgube svoju nacionalnu svest i identitet.

U tom smislu joj hvala !
Znachi, da me neko ne razume pogreshno, sve ovo gore navedeno se odnosi na SPC kao instituciju. Hvala im kao ljudima koji su uradili neshto dobro, korisno, vidljivo i opipljivo za ovaj narod.
Bog sa ovim stvarima nema nishta! Samo u ime "njegovo" organizovashe i uchinishe neshto shto valja.
Jedan od retkih primera da je neshto uradjeno i u korist choveka.. jadnog... napacenog.. verujuceg...

Toliko o tome.... :)

Član
Učlanjen(a)
14.10.2009
Poruka
434
Ajde pogledj malo ko izvrce cije reci;)Dakle ja NISAM navodio NIJEDNU knjigu,pomesao si sa Jevrejinom.Znaci lazno si me optuzio.Argumenti ako verujes Bogu i onome sto on kaze,daj mi biblijske dokaze sa svece,paljenje sveca,pakao ,mitarstva,besmrtnost duse...dovoljno za pocetak

Izvinjavam se moja greska... Postavio bi ti argumente, ali ne mogu da kopiram tekstove vec su me nekoliko puta opominjali.

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
3.957
biblijske bato,biblijske argumente kopiraj slobno nece te niko dirati za to

Član
Učlanjen(a)
04.05.2010
Poruka
115
vidis koliko si ti bezuman covek!lepo je isus rekao za takve grobovi okreceni,porodi aspidini(zmijini).sto ne odgovris na pitanje kao covek postao si ko i js kad te pita neko a nemas odogovr vrtis nesto ko izglrebana ploca.kada budes skupio petlju da ne kazem nesto drugo i izjasnis se da li verujes ljuidma ili bogu i dokazes svoje verovanje pomocu bozje reci biblije,javi se dotle ces ostati smo mali clan kulta nisi ti u sekti ,sekta je veca ogranizacija od vas odlika kulta je verovanje coveku

dodato posle 5 minuta:
кад би људи знали шта је хтишћанство не би лупали као ти.

Natrag