Nego na koga se misli?Izvini,ali to na sta aludiras NISU Jevreji.
Nije valjda da i to treba da ti se objasnjava...Bas bih voleo davidim kako to Bog danas najvise preko njih intevenise?Jel tako sto ih posalje da pobiju sve u Palestini iako zapovest kaze NE UBIJ.
Da krene neko da atakuje na tvoj zivot, da li bi ti stajao i cekao da te ubije? zapovest 'ne ubi' pravi prevod sa orginala Hebrejskog bi znacila 'ne pocini zlocin ubistva'...sam jhebrejski jezik je specifican po mnogo cemu. tako da nije greh ako ubijes nekog u samoodbrani...
Tek ces da vidis kako ce Bog da intervenise, sve vise zemalja otkriva svoje pravo lice i mrznju prema Izraelu, kada krenu sa napadima.Videces kako ce Bog da stiti ''svoj'' narod...
Nisam za to cuoa,ali nisam ni sasvim razumeo sta zelis da kazes...Da li znas da je u njihovom parlamentu jos pre 6-7 godina pnet predlog za svetkovanje nedelje kao i subote i da je proslo 2\3 u parlamentu?
Ali znam da jevreji praznuju shabat, tacnije postuju 4 zapovest.
Naj prostije receno, osobama koje veruju u Boga, a ne zive po Njegovim zapovestima!E ovo bih voleo da vidim.1 primer u Bibliji da je neko uspeo da svojom silom drzi zakon i da ga ja Gospod Isus Hrist time opravdao i prihvatio.Kome su upucenje reci iz Mateja koje si citirao?
* Obrisani su politički komentari. Vodite računa o upozorenjima koja se postavljaju.
Poslednja izmena od urednika: