Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Stani malo, da imam razlog da ti se izvinim, sigurno buh ti se izvinio, a i to sto ti konstantno trazis izvinjenje govori o tebi kao osobi...necu da kazem na sta mi licis jer ces opet da se zalis administratoru, pa nebih da uznemiravas druge ljude...izvinices se ,sigurno samo malo
Pa niswam ja ovde da se igram sa tobom macke i misa,nego idemo redomcitaj srbski sta si pitan to i odgovraj.Te tvoje fore ko je proklet a ko nije MORAS bato da potvrdis Hristovim i apostolskim recima,kada se vec pozivas da si njihov PRAVI sledbenik,pa kada to odgovris na osnovu njihovog ucenja koje je zapisano u Bibliji,onda cemo da apostrofiramo koje clan koje sekte,mada je to vec sada jasno
Ko o cemu baba o usipcima.NISI imao NIJEDAN arument u diskusiji i sd opet pocinjes ko lud na brasno.Kada mi budes pokazao u Bibliji to sto tvrdis da je od Boga onda cu da prihvatim dotle nema potrebe da me zamaras paganskim obicajima i verovanjima koja NEMAJU veze sa Isusom
Jos mi spominjes Nikolaja koji je pusio ko Turcin,i dobio 1036.orden od Hitlera za koga je sam rekao da je pravi naslednik politike Svetog Save i da mu se divi.Jel tog Nikolaja treba da uzmem kao merilo ili Isusa Hrista?Ja cu Isusa Hrista Spasitelja sveta,a ti?
ja jos uvek cekam odgovr jos od teme o savi pa kada ga budes dao mozemo dalje.Pokazi mi biblijski tvoje verovanje da je NEPROMENJENO,da je ISTO sa onim sto je ispovedao Hrist i apostoli.Medjutim ti to ocito da ne mozes da uradis,jer onda neces smeti da prihvatis cinjenicu da si ipak otpadnik od Hrista.Takodje sam te i pitao kome verujes Hristu Spasitelju ili ljudima i ucutao si ko mali mis i presao preko toga kao da nisam ni pitao.Kada budes bio spreman da odgovris javi se,dotle vise da te milion puta pitam,a ti da se pravis da nisi pitan se ne vodi diskusijaVec ko zna koji put izbegavas da kazes u kojoj si sekti....ako vec tvrdis da si u u pravoj crkvi,u cemu je problem da se izjasnis?evo ja cu ti reci u sta verujemravoslavna Crkva je JEDINA Hristova Crkva jer je odrzala NEPROMENJENIM ispovedanje Vere i ima APOSTOLSKO PREJEMSTVO tj. neprekidan niz rukopolozenja Episkopa jos od vremena apostola!SVE ostalo su jeresi i sekte jer su iskrivili Hristovo ucenje i vode ljude u pogibao!jasno i glasno.
Ako vam i mi, ili anđeo sa neba blagovesti drugačije, anatema da bude” (Gal 1:8)
ajde sad ti da te cujem...ja sam te ionako dovoljno puta upozorio pa i ne moram vise da pricam sa tobom ali neka vide i ostali koji si...
Čoveka jeretika po prvom i drugom savetovanju, kloni ga se znajući da se takav izopačio, i da greši- samog sebe je osudio.(Titu 3,10-11
Jurivaka,molim te dozvoli da se izjasni najzad oko ovoga posto eskivira ovaj odgovor vec dugo....
pa to sta ti licno mislis,uospte nije merodavno za ovu diskusiju,ja mogu da mislim recimo da si ti upravo pobegao iz ludnice i da cu takvom izjavom pokusati da diskreditujem ono sti govoris je vise nego smesno i neozbiljno.Vidis ja sam siguran da ni ti svoje verovanje NE MOZES da podupres svetim pismom.Ja nemam nikavu potrebu iza nicega da se krijem kao recimo ti i jeremija.Evo vam prilike da ppokazate svima koji citaju da ja NISAM u pravu a da vi JESTE.POKAZITE I DOKAZITE da je vase verovanju zsnovano na Hristu i apostolima i za vrsena prica.A ko bi sta radio i ko bi se krio,to bi onda verovatno bio ti i tebi slicni i 90% vas koji se busate a u stvari NISTA niste uradili za ovu zemlju i za ovaj narod.Ne zelim da pravim politicku temu ovde,ali pozivam svakog da se predstavi ko je i sta je i sta je uradio za Srbiju i Srbstvo pa cu isto to da uradim i ja i ako treba skeniracu dokumenta i prezetovati ih ovde,pada vidimo ko kosi a ko vodu nosiJa licno mislim da si ti puko ko petardawacko2ti si jedan od 200.000 hiljada sektasa koji rovare po Srbiji krijuci se iza Svetog Pisma.Ti mozes da prevaris samo one koji nisu utemeljeni u Pravoslavnoj veri,skorasnje vernike ili one koji su dugo bili komunisti pa sad hoce u nesto da veruju.Ti mozes da utices na one mlade ljude koje roditelji nisu od malena upoznali sa verom Pravoslavnom priveli crkvi i Bogu.Po meni za ovo stanje u kom se sada nalazi Pravoslavlje u Srbiji je dosta krivo svestenstvo i monastvo.Trebali su svi zajedno da skoce u odbranu Pravoslavlja a oni samo cute cuvaju svoje pozicije i verske cinove bojeci se da ih ne izgube.Da su oni slozni ti sada ovde nebi pisao gluposti vec bi se krio po budzacima ili napustio zemlju.Ali u neku ruku ti ides na korist Srbiji i Pravoslavlju jer sve sto ne valja treba da otpadne i da se odvoji tako da vas Gopspod ne mora posebno izdvajati kada odluci da se obracuna sa vama.Samo se vi skupite na jedno mesto da vas ne mora pojedinacno trebiti ko vaske.
ja jos uvek cekam odgovr jos od teme o savi pa kada ga budes dao mozemo dalje.Pokazi mi biblijski tvoje verovanje da je NEPROMENJENO,da je ISTO sa onim sto je ispovedao Hrist i apostoli.Medjutim ti to ocito da ne mozes da uradis,jer onda neces smeti da prihvatis cinjenicu da si ipak otpadnik od Hrista.Takodje sam te i pitao kome verujes Hristu Spasitelju ili ljudima i ucutao si ko mali mis i presao preko toga kao da nisam ni pitao.Kada budes bio spreman da odgovris javi se,dotle vise da te milion puta pitam,a ti da se pravis da nisi pitan se ne vodi diskusija
Dodato posle 7 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
pa to sta ti licno mislis,uospte nije merodavno za ovu diskusiju,ja mogu da mislim recimo da si ti upravo pobegao iz ludnice i da cu takvom izjavom pokusati da diskreditujem ono sti govoris je vise nego smesno i neozbiljno.Vidis ja sam siguran da ni ti svoje verovanje NE MOZES da podupres svetim pismom.Ja nemam nikavu potrebu iza nicega da se krijem kao recimo ti i jeremija.Evo vam prilike da ppokazate svima koji citaju da ja NISAM u pravu a da vi JESTE.POKAZITE I DOKAZITE da je vase verovanju zsnovano na Hristu i apostolima i za vrsena prica.A ko bi sta radio i ko bi se krio,to bi onda verovatno bio ti i tebi slicni i 90% vas koji se busate a u stvari NISTA niste uradili za ovu zemlju i za ovaj narod.Ne zelim da pravim politicku temu ovde,ali pozivam svakog da se predstavi ko je i sta je i sta je uradio za Srbiju i Srbstvo pa cu isto to da uradim i ja i ako treba skeniracu dokumenta i prezetovati ih ovde,pada vidimo ko kosi a ko vodu nosi
Mislim da treba da otvorite posebnu temu "Lido di Ostia " i da ga tamo raskrinkate kako god hoćete.
Tema je Pravoslavlje.
Pitanje za jeremijabg:
Da li priznaješ Srpsku Pravoslavnu Crkvu?
sta ti verujes da je crkva Hristova???!!!gukni vise......ako mi na ovo ne odgovoris ni sada smatraj da smo zavrsili razgovor....