Pravoslavlje

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
3.957
pa ti jos NISI postavio cip a trazis od drugog,pa ne ide to tako mladicu,nego redom prvo stavis cip pa onda trazis od drugih,sto u ovom slucaju znaci PRVO su tebi postavljena pitanja VISE PUTA na koja NISI odgovrio,pa kad buses imao herca da odgovris moze dalje,dotle ces samo spamovati temu i vrteti se u krug ko ker kada juri sopstveni rep a nikako da ga uhvati

Član
Učlanjen(a)
08.02.2010
Poruka
196
pa ti jos NISI postavio cip a trazis od drugog,pa ne ide to tako mladicu,nego redom prvo stavis cip pa onda trazis od drugih,sto u ovom slucaju znaci PRVO su tebi postavljena pitanja VISE PUTA na koja NISI odgovrio,pa kad buses imao herca da odgovris moze dalje,dotle ces samo spamovati temu i vrteti se u krug ko ker kada juri sopstveni rep a nikako da ga uhvati

sta si tacno...lud,glup...?predstavi se...idemo odpocetka....ja sam PRAVOSLAVNI HRISCANIN...ti si?

Član
Učlanjen(a)
14.02.2010
Poruka
13
Poštovana gospodo Hrišćani raznih crkvi. Budite ljubazni pa objasnite jednom sirotom agnostiku, kako je moguće da budete tako sigurni u to da je način na koji vi slavite Boga jedini ispravan i boguugodan, a da su svi ostali grešni. Niste valda toliko uobraženi da mislite da poznajete njegove puteve kao i on sam.

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
3.957
sta si tacno...lud,glup...?predstavi se...idemo odpocetka....ja sam PRAVOSLAVNI HRISCANIN...ti si?
izgleda da si JAKO dobro opisao sebe ili svoje stanje u kome se nalazis.idemo od pocetaka,odgovri na moja pitanja,
slava-poreklo u Bibliji
paljenje sveca-poreklo u Bibliji
zagrobni zivot-poreklo u Bibliji
svetitelji-poreklo u Bibliji
kada ovo dokazes onda mozes reci da si Hriscanin,
Kome verues vise coveku ili Bogu?Ja verujem u Rec zivoga Boga Isusa Hrista a ne u ljudske i paganske izmisljotine?A ti?

Član
Učlanjen(a)
08.02.2010
Poruka
196
izgleda da si JAKO dobro opisao sebe ili svoje stanje u kome se nalazis.idemo od pocetaka,odgovri na moja pitanja,
slava-poreklo u Bibliji
paljenje sveca-poreklo u Bibliji
zagrobni zivot-poreklo u Bibliji
svetitelji-poreklo u Bibliji
kada ovo dokazes onda mozes reci da si Hriscanin,
Kome verues vise coveku ili Bogu?Ja verujem u Rec zivoga Boga Isusa Hrista a ne u ljudske i paganske izmisljotine?A ti?

shodno tvome odgovoru sledi odgovor iz Biblije kako cemo dalje komunicirati...ako je tebi Hristova Crkva ljudska izmisljotina onda:

Ako li ko Crkvu ne posluša,neka ti bude kao neznabožac i carinik(Mt.18,17).

ako smatras da ne postoji Crkva Hristova na zemlji(vec si valjda ti ili ne znam koja tajanstvena sektas kojoj pripadas)onda ovo:
Čoveka jeretika po prvom i drugom savetovanju, kloni ga se znajući da se takav izopačio, i da greši- samog sebe je osudio.(Titu 3,10-11

Ako neko dolazi k vama i ovo učenje ne donosi, ne primajte ga u kuću i ne pozdravljajte se , jer ko se pozdravlja sa njim učestvuje u njegovim zlim delima. (2. Jov. 1, 10-11)

tako da valjda nemamo sta dalje pricati......:agree:

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
3.957
momce sto u prevodu znaci da pojma nemas i da nemas dokaza iz Biblije,a stihove koje si citirao u potunosti se slazem.Savetovao sam te vise puta,tako da sa sektasem i jeretikom nemam o cemu vise da pricam,hvala ti sto si jos jednom priznao da tvoje verovanje NIJE BIBLIJSKO,vec neko tamo sektasko-jereticko

Član
Učlanjen(a)
08.02.2010
Poruka
196
momce sto u prevodu znaci da pojma nemas i da nemas dokaza iz Biblije,a stihove koje si citirao u potunosti se slazem.Savetovao sam te vise puta,tako da sa sektasem i jeretikom nemam o cemu vise da pricam,hvala ti sto si jos jednom priznao da tvoje verovanje NIJE BIBLIJSKO,vec neko tamo sektasko-jereticko

e neka si mi rekao :yea:

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
3.957
Drago mi je da si ipak primio k znanju da NE POZNAJES poreklo onoga u sta verujes,a jos manje Bibliju.
svako dobro!

Poslednja izmena:
Natrag