Pravoslavlje

LEGEND
Učlanjen(a)
06.08.2009
Poruka
24.424
mного је оних који верују у бога а мало је оних који га воле.............

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
kakva glupost, znaci samo istomisljenici ga vole a ne istomisljenici ga ne vole?

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
kakva glupost, znaci samo istomisljenici ga vole a ne istomisljenici ga ne vole?
Infamous, prestani da svaki čas upotrebljavaš riječ glupost. To je omalovažavanje i vrijeđanje sagovornika, a to nije dozvoljeno na ovom Forumu. Nisi ti jedini koji to radi, pa zato ova opomena važi za sve.
Osim toga, razmisli malo o ovome: osobina glupih je da glupost vide svuda i kod svakoga, osim kod sebe. Zašto da ispadaš glup, kada nisi glup? I ne trči stalno pred rudu! Komentariši ono što razumiješ, a nemoj ono što ne razumiješ. Misao koju si nazvao glupom, nije ni malo glupa. Naprotiv, vrlo je pametna, duhovita i tačna.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
e precutacu svoj komentar, nisam ja trebao da komentarisem onaj post, ali sam hteo da ti odgovorim sto se tice tih pravila o omalozavanju i vredjanju nekoga, ali stvarno nemam snage da pisem u prazno jer vidim da ovde svako tera svoje
moja je greska za ovaj post sto sam ga komentarisao uvopste a ne zato sto sam rekao da mi je glupost

LEGEND
Učlanjen(a)
06.08.2009
Poruka
24.424
Prijatelju........kolko si razumeo
mного је оних који верују у бога а мало је оних који га воле.............

Ako si vernik dali sluziš Gospodu Isusu Hristu iz ljubavi ili iz neke druge pobude.... dali ziviš život što ga voliš ili ga osećaš kao potrebu.........Koliko si puta osetio Gospodnju blagost ili kaznu.............Nemoraš biti istomišljenik samnom da bi osetio ono sto ja i milioni srodnih meni osećamo prema Gospodu....Njegovu ljubav i dobrotu tvojim očima nečeš ugledati..zato je bolje da neke reči ostanu neizgovorene i nedorečene.......

[h=5]Хришћани не могу имати ни другу веру, нити другу меру до веру у Христа и Христа као меру.

Патријарх Српски Павле
[/h]

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
pa ako kazem da me vecni zivot ili raj ne interesuje sta ti mislis sto sluzim bogu? ja nisam kao neki ovde koji kazu "ja hocu vecni zivot koji je isus obecao" a tvrde da su veliki vernici, njima je vise stalo do nekog vecnog zivota nego do boga, tako da na kraju ispadne da svako gleda svoju guzicu i sta je najbolje za nju

Član
Učlanjen(a)
24.09.2009
Poruka
4
Admine, pls obriši moje postove iz ove teme
boki71-albums-smajli3-picture18569t-smile.gif

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
ko kaze da nisam bio? i ko je rekao da ja trazim nesto po forumu? ja cisto ovako komentarisem i iznosim svoje misljenje kao i vecina nas ovde
a jesi i ti iz cacka?

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Brate, vidim iz Čačka si, imamo mi u Čačku mnoga mosta gde možeš naučiti šta te zanima o pravoslavlju, na forumu ćeš teško naći nekog duhovnika, ili neku korisnu knjigu. Mogu ti preporučiti da odeš u manastir Preobraženje u Ovčar Banji.. Pozdrav!!
Nemoj ti da diraš infamousa i da ga upućuješ kojedkuda. On ovdje leprša po forumu i pravi je začin u svakoj čorbi!:D

Natrag