kakva glupost, kao drugo samnom se niko nije pogadjao nista, kao trece zakoni postoje i oni su od boga a on ih nece krsiti sigurno, samim tim ta prica o oprostu grehova i ides u raj je velika glupost, svako ima da plati svoju cenu za svoja dela, cetvrto vi umisljaj te sta hocete ja u vas raj nemam nameru da idem zato sto ovca ne zelim da budem, ja idem tamo gde vladaju boziji zakoni veoma jasni i dobicu ono sto zasluzujem, ako sam veliki gresnik neka me osudi ili neka mi oprosti ako se kajem, ali da me vrati da ispravim sve to sto sam uradio i da platim svoju cenu, nemam nameru ako sam veliki gresnik da ulazim u raj u isti kos sa boljima od mene koji su se trudili ceo zivot da budu sto bolji, zato sto ne zasluzujem to i to nije uredu da ja kao veliki gresnik se pokajem a bog mi oprosti i odem u raj sa ostalim pravednicima, odbio bih to zato sto ja imam obraza i savesti za razliku od vecine nesrecnika kojima je samo raj u mozgu a da li zasluzuju da budu tamo nikad se ne zapitaju i usli bi bez grize savesti. toliko o meni a toliko o vama