LEGEND
- Učlanjen(a)
- 06.08.2009
- Poruka
- 24.424
Pre nego što stupim stobom u dijalog...pitao bi te kojoj religiji pripadaš........... koju veru priznaješ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ako mene pitas pripadam pravoslavnoj religiji a sto se tice vere priznajem sve verePre nego što stupim stobom u dijalog...pitao bi te kojoj religiji pripadaš........... koju veru priznaješ?
Znači, ti si mnogovjerac?! A kako se zove ustav te vjere?ako mene pitas pripadam pravoslavnoj religiji a sto se tice vere priznajem sve vere
ako mene pitas pripadam pravoslavnoj religiji a sto se tice vere priznajem sve vere
sto bih bio uvredjen? nesto je mene uvrediti, vera i religija su za mene dve odvojene stvari, pa sta ako priznajem i druge vere? sta ja sad treba da idem i da hapsim druge ne istomisljenike i da ih razapinjem i palim na lomaci? :dtyste: ili mozda da idem okolo i da ih osudjujem i ja da ih sudim da ce da idu ne znam gde u pakao ili gde vec? zasnivaju se na isusu hristu kao spasiocu koji je sebe zrtvovao da bi nama bilo oprosteno, to sto ja imam svoje misljenje je nesto drugoKoliko znam hrićanstvo je religija a pravoslavlje deo nje...............dakle pravoslavac si a opet i nisi jer priznaješ sve vere............nemoj se naći uvređen ali mozeš li mi objasniti pojam pravoslavlja ili hrišćanstva....sve jedno na čime se oni zasnivaju..........za početak......
Znači, ti si mnogovjerac?! A kako se zove ustav te vjere?