Pravoslavlje

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
I mozes ti do sutra da se upinjes da ovo opravdas ne mozes!

Nema potrebe, rečeno je ono najbitnije i tu ti nemaš protivargument. Ostalo što iznosiš je skretanje sa teme u tvom stilu.

Naravno, imaš prava na to i ja ti na to neću odgovorati dalje. Ako pak imaš novi ipravi kontraargument, da šetanja zaista ugrožava fizički nekoga, da nam time uskraćuje pravo na bilo šta...ja ću tada uvažiti tvoj odgovor i dalje nastaviti.

Budi mi dobro.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Naravno, imaš prava na to i ja ti na to neću odgovorati dalje. Ako pak imaš novi ipravi kontraargument, da šetanja zaista ugrožava fizički nekoga, da nam time uskraćuje pravo na bilo šta...ja ću tada uvažiti tvoj odgovor i dalje nastaviti.

Uloga Zakona o zaštiti javnoga reda i mira, nije samo i jedino zaštita golih života. Znate ovo vi pederi, samo se mutavi pravite.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Mire, da Vučić ima nešto protiv pedera i 'prajdova' ne bi za premijerku postavio pedericu.

Pa naravno, on to podrzava!

Nema potrebe, rečeno je ono najbitnije i tu ti nemaš protivargument. Ostalo što iznosiš je skretanje sa teme u tvom stilu.

Pa ti nemas argumenat na to da je protivzakonito setati golisav ulicom! Nemas argumenat ni da je ucenje predskolske dece pederluku zlostavljanje! Ne mozes nikako reci da sve ovo ne predstavlja ugrozavanje dece!

Naravno, imaš prava na to i ja ti na to neću odgovorati dalje.

Zato sto ne mozes odgovoriti. Ni na sta mi nisi odgovorio, samo se pravis lud..

Ako pak imaš novi ipravi kontraargument, da šetanja zaista ugrožava fizički nekoga,

Evo kako se pravis lud!

Setanje golih pedera ulicom ugrozava PSIHICKO ZDRAVLJE DECE! To je isto kao da na TV-u pustis deci SEKS! Deca to gledaju! To utice fizicki i psihicki, stvarajuci traumu! Deca u tom dobu su najosetljivija, uce iz onoga sto posmatraju.. Isto je i ucenje dece pederluku u vrticima kroz udzbenike! To rade na zapadu a planiraju i kod nas, jer mi smo kandidat za EU!

Ovo sve predstavlja zlostavljanje dece! Vredja nase Hricanske osecaje, i izaziva traumu i fizicku!

ja ću tada uvažiti tvoj odgovor i dalje nastaviti

Neces uvaziti, jer si tvrdoglav!

Ja sam vec dokazao, a ti se izvlacis pominjuci "FIZICKU UGROZENOST". Ne mozes se time izvuci, jer ovo ostavlja i fizicke oziljke na decu! Deca se pretvaraju u ono sto gledaju!

Nemoj da moram da konsultujem psihologe! Psihicka trauma izaziva i fizicku!

Evo, sta se npr. desava kada pederi usvoje dete, kakve traume to dete dozivljava? A jos jedna u nizu odluka koje treba da se sprovedu u Srbiji je i dozvola usvajanja dece!

Nije lepo praviti se lud! Pricati kako to ne ugrozava decu! Ti bi najnevinije ljudsko bice bacio u jednu takvu porodicu, da gleda kako se dvojica pedera "vole". To je zlostavljanje, neprirodno je, bolesno i traumaticno! Da ne pricam sta oni sve rade privatno, cak se i sa zivotinjama seksaju! I deca to da gledaju?

Izvini molim te!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Evo ti, ovi pederi su najverovatnije zlostavljali svog psa. A da to rade, cuo sam licno, jedan transvestit je pricao u kaficu kako je imao seks sa psom.. Da te popadne muka!

BOLESNO! Gej par zarazio psa MAJMUNSKIM BOGINJAMA- Imali seks sa svojim kućnim ljubimcem?!​

pre 2 sedmice
BOLESNO! Gej par zarazio psa MAJMUNSKIM BOGINJAMA- Imali seks sa svojim kućnim ljubimcem?!

Pas je zaražen majmunskim boginjama nakon što je delio krevet sa gej parom u Parizu i nakon toga je otkriveno da pati od „analnog ulkusa“.

„Dvojica gej muškaraca koji žive u Parizu razvili su simptome majmunskih boginja početkom juna i otišli su u bolnicu, gde je identifikovano da su njihove lezije uzrokovane ovom bolešću“, prenosi Telegraf.

„Neekskluzivni par, star 44 i 27 godina, dobio je bolne lezije u analnoj regiji, kao i na ostatku tela nedelju dana nakon seksa sa drugim muškarcima.

12 dana nakon što se par prijavio u bolnicu da ima simptome majmunskih boginja, otkriveno je da je njihov četvorogodišnji mužjak italijanskog hrta takođe razvio lezije i pustule na stomaku.

Medijski izveštaji o ovom problemu sugerišu da se infekcija dogodila samo kao rezultat toga što je pas bio u neposrednoj blizini zaraženog para i da se ne zadržava na činjenici da je pas takođe patio od „analnih ulceracija“.

Drugim rečima kako piše Paul Joseph Watson, po svoj prilici, znajući da su zaraženi majmunskim boginjama, gej par je imao analni seks sa sopstvenim psom.
...

Izveštaj Lanceta opisuje dva gej muškarca koji žive zajedno u stanu u Parizu sa svojim italijanskim psom hrtom. Primetili su lezije na psu 12 dana nakon što su se njihovi simptomi počeli pojavljivati i otkrili da su „spavali“ sa svojim psom. Genetska analiza je potvrdila da je virus koji je zarazio psa isti soj koji je zarazio i njegove vlasnike.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Evo ti, ovi pederi su najverovatnije zlostavljali svog psa. A da to rade, cuo sam licno, jedan transvestit je pricao u kaficu kako je imao seks sa psom.. Da te popadne muka!

BOLESNO! Gej par zarazio psa MAJMUNSKIM BOGINJAMA- Imali seks sa svojim kućnim ljubimcem?!​

pre 2 sedmice
BOLESNO! Gej par zarazio psa MAJMUNSKIM BOGINJAMA- Imali seks sa svojim kućnim ljubimcem?!

Pas je zaražen majmunskim boginjama nakon što je delio krevet sa gej parom u Parizu i nakon toga je otkriveno da pati od „analnog ulkusa“.

„Dvojica gej muškaraca koji žive u Parizu razvili su simptome majmunskih boginja početkom juna i otišli su u bolnicu, gde je identifikovano da su njihove lezije uzrokovane ovom bolešću“, prenosi Telegraf.

„Neekskluzivni par, star 44 i 27 godina, dobio je bolne lezije u analnoj regiji, kao i na ostatku tela nedelju dana nakon seksa sa drugim muškarcima.

12 dana nakon što se par prijavio u bolnicu da ima simptome majmunskih boginja, otkriveno je da je njihov četvorogodišnji mužjak italijanskog hrta takođe razvio lezije i pustule na stomaku.

Medijski izveštaji o ovom problemu sugerišu da se infekcija dogodila samo kao rezultat toga što je pas bio u neposrednoj blizini zaraženog para i da se ne zadržava na činjenici da je pas takođe patio od „analnih ulceracija“.

Drugim rečima kako piše Paul Joseph Watson, po svoj prilici, znajući da su zaraženi majmunskim boginjama, gej par je imao analni seks sa sopstvenim psom.
...

Izveštaj Lanceta opisuje dva gej muškarca koji žive zajedno u stanu u Parizu sa svojim italijanskim psom hrtom. Primetili su lezije na psu 12 dana nakon što su se njihovi simptomi počeli pojavljivati i otkrili da su „spavali“ sa svojim psom. Genetska analiza je potvrdila da je virus koji je zarazio psa isti soj koji je zarazio i njegove vlasnike.

A što ako se pas Jovanu sviđa? Tko si ti da određuješ Jovanu što će on s psom raditi? :)

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Mire, rekoh, ne postoji nikakva pravna prepreka za šetnju jer se nikome ne ugrožava lična imovina, život i privatnost. Zaista nema razloga dalje..sa pravnog aspekta sam ti dokazao. Nas zanima pravni aspekt.

Nego kada si krenuo na psihologiju, da te priupitam. Reci mi, kada toliko pominješ psihološki aspekt, pa navodno promociju na ulici smatraš opasnim po psihičko stanje nečije, kako to da homoseksualci bivaju rođeni i odrastaju u heteroseksualnim porodicama? Pošto su odrasli među heteroseksualcima, a po tvojoj priči na njihov um utiče ono što gledaju, pa kako to odrastaju u heteroseksualnim porodicama a bivaju homoseksualci iako nisu bili izloženi uticaju drugih homoseksualaca? Dakle, za to nisu krivi drugi homoseksualci već unutrašnji poticaj. Tako da ova tvoja hipoteza na nivou zaverologije, pada u vodu.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Mire, rekoh, ne postoji nikakva pravna prepreka za šetnju

Ajde sad kazi, zasto skreces temu na "setnju"? Ne mozes se time izvuci!

JA NISAM GOVORIO O SETNJI! JA SAM GOVORIO DA UCE DECU PEDERLUKU U OBDANISTIMA. UCE IH DA MENJAJU POL, ODUZIMAJU DECU RODITELJIMA. GOVORIO SAM O USVAJANJU DECE OD STRANE LGBT I KAKO TO UTICE NA PSIHOFIZICKI RAZVITAK DETETA!

Sve ovo je zakonom zabranjeno! Ti si to namerno ignorisao, skrecuci temu na "setnju"!

nikakva pravna prepreka za šetnju jer se nikome ne ugrožava lična imovina, život i privatnost

Ni ovo nije tacno! Ta prica kako setnja nikog ne ugrozava - "fizicki"! Ovde se radi o PSIHOFIZICKOM RAZVITKU DETETA!

Naravno da ugrozava! To uci psihologija!

Posmatranje seksualno eksplicitnog sadrzaja kod male dece izaziva nadrazaj kao i kod odraslih i zato je to ugrozavajuce! Mala deca ne bi smela da budu seksualno stimulisana, jer nisu dovoljno zrela za to! To uci psihologija medicina i biologija! I zato je zabranjen svaki oblik eksplicitnog sadrzaja za decu, bilo na internetu ili TV-u, pre navrsenih 18 godina! To ukljucuje i seksualno obrazovni materijal!

Ko god ovo radi sa decom, taj krsi zakon! To potpada pod vid "seksualnog zlostavljanja"!

Dakle, ako neko na ulici izvodi seksualne radnje, insinuacije i slicno, ako seksualno obrazuje decu - bez odobrenja vlasti, taj se hapsi! To je zakonom sankcionisano! Pa sto bi u slucaju LGBT bilo drugacije? Zasto su oni privilegovani?

Da ne pricam o tome kako zakonom nije dozvoljeno da golisavi ljudi setaju ulicom, sto se ovde desava!

Ovo na sudu ne prolazi, osim u slucaju ako je i sam sudija pristrasan (ako je gej), pa pokusa da izvrne zakon! Zato nemoj meni o zakonu molim te, da ne bi ulazili u pravni aspekt!

Nas zanima pravni aspekt.

Naveo sam pravni aspekt! Zabranjeno je seksualno obrazovanje za decu koja nisu navrsila 18. U izuzetnim slucajevima sa navrsenih 16., pa se u srednjim skolama i kod nas ponekad dozvoljava. Ali svakako za decu predskolskog uzrasta - seksualno obrazovanje je ZABRANJENO!

U evropi su spustili to na 13. godina, sa ociglednim ciljem daljeg snizavanja!

kako to da homoseksualci bivaju rođeni i odrastaju u heteroseksualnim porodicama?

Jovane, homoseksualci se ne radjaju kao takvi! Oni odrastaju u sredini koja ih tome uci! Ovo je dokazano, sa naucnog, medicinakog i psiholoskog aspekta! Licno znam ljude koji su postali homoseksualci zbog uticaja sredine a ne zato sto su takvi rodjeni, nemoj da moram o tome. Imao sam kod mene na poslu i lezbejke.

A ti ako tvrdis da se to "desava prirodno", onda izvoli, uzmi bibliju, pa je baci u smece! Jer nista ti ne vredi.. Bog je tada zao sto ubija homoseksualce, ubija ih ni krive ni duzne, sto su se tako rodili! A u NZ prisiljava GEJ da se promene, zasto bi to radili ako "su se tako rodili"???

Covek se ne radja takav!

Moguca greska je u 0,01% slucajeva, sto je skoro NULA! A u tom slucaju osoba ima zenske hormone i malformacije na polnim organima! To je vec fizioloski problem!

kako to odrastaju u heteroseksualnim porodicama a bivaju homoseksualci iako nisu bili izloženi uticaju drugih homoseksualaca?

Jesu bili su izlozeni, svaki kojeg ja poznajem je naucen homoseksualizmu! Nasao se u tom drustvu, i pod uticajem drustva je podlegao! Naravno, nece svaki to priznati, jer to bi znacilo da je problem psiholoski, a onda bi ga to odvelo na psihijatriju.. To im je ispod casti, vecinom nisu ni svesni da se to desilo (um potisne to secanje), i retko ko na kraju prizna sebi..

Dakle, za to nisu krivi drugi homoseksualci već unutrašnji poticaj. Tako da ova tvoja hipoteza na nivou zaverologije, pada u vodu

Ti treba bibliju da bacis u smece!

Prvo sto si ovim Boga optuzio da ubija homoseksualce zato "sto su se tako rodili"!

Drugo, sto ovim promovises homoseksualizam u Hriscanstvu! Jer ako je to normalno, onda su homoseksualaci u crkvi pozeljni i dobrodosli! Treba im dozvoliti sklapanje brakova i da se vole u crkvi!

Trece, ovim porices i psiholoski i bioloski apsekat! Rekao sam da je i medicina potvrdila da 99,9% homoseksualca - GEJ - POSTANU TAKO STO TO UCE OD DRUGIH! POVUCE IH DRUSTVO U KOJEM SE NADJU, I TO OBICNO BIVA PRE POCETKA PUBERTETSKOG RAZVOJA!

Dakle, za to nisu krivi drugi homoseksualci već unutrašnji poticaj

ZAISTA SI ME IZNENADIO!

NISAM ZNAO DA PODRZAVAS GEJ SVESTENIKE, GEJ BRAKOVE U CRKVI, I DA OSUDJUJES I BOGA STO JE UBIJAO HOMOSEKSUALCE!

MOZES SLOBODNO I BIBLIJU DA BACIS U SMECE! TI SI OVIM I BOGA UVREDIO I OKARAKTERISAO GA KAO ZLOCINCA!

POCEO SAM DA POMISLJAM DA SI I SAM GEJ. JER PODRZAVATI GEJ POSTUPKE, KAKO MOZE NEKO KO I SAM NEMA TAJ PROBLEM!?

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ni ovo nije tacno! Ta prica kako setnja nikog ne ugrozava - "fizicki"!

Ne samo fizički već i pravno, nikoga ne ugrožava. A kada je tako to je osnovni preduslov da se ona odobri.

Jovane, homoseksualci se ne radjaju kao takvi! Oni odrastaju u sredini koja ih tome uci!

Kako ih uči sredina u kojoj provode ceo svoj život a ona je heteroseksualna?

Covek se ne radja takav!

Gore ti je odgovor...pošto niko nije uticao od njhovih domašnjih sa kojima provodi vreme, odakle mu sklonost? Od prirode.

Prvo sto si ovim Boga optuzio da ubija homoseksualce zato "sto su se tako rodili"!

Ne, nego to je potvrda da postoji greh na svetu, i da izvitoperenja su posledica tog poretka.

No, svaki od njih ima mogućnost da pobedi tu sklonost uz Božiju pomoć.

Natrag