- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Vucic je dobro znao da ce LGBT aktivisti na silu odrzati prajd.. Sve je farsa!
Mire, da Vučić ima nešto protiv pedera i 'prajdova' ne bi za premijerku postavio pedericu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Vucic je dobro znao da ce LGBT aktivisti na silu odrzati prajd.. Sve je farsa!
I mozes ti do sutra da se upinjes da ovo opravdas ne mozes!
Naravno, imaš prava na to i ja ti na to neću odgovorati dalje. Ako pak imaš novi ipravi kontraargument, da šetanja zaista ugrožava fizički nekoga, da nam time uskraćuje pravo na bilo šta...ja ću tada uvažiti tvoj odgovor i dalje nastaviti.
Uloga Zakona o zaštiti javnoga reda i mira, nije samo i jedino
Mire, da Vučić ima nešto protiv pedera i 'prajdova' ne bi za premijerku postavio pedericu.
Nema potrebe, rečeno je ono najbitnije i tu ti nemaš protivargument. Ostalo što iznosiš je skretanje sa teme u tvom stilu.
Naravno, imaš prava na to i ja ti na to neću odgovorati dalje.
Ako pak imaš novi ipravi kontraargument, da šetanja zaista ugrožava fizički nekoga,
ja ću tada uvažiti tvoj odgovor i dalje nastaviti
Evo ti, ovi pederi su najverovatnije zlostavljali svog psa. A da to rade, cuo sam licno, jedan transvestit je pricao u kaficu kako je imao seks sa psom.. Da te popadne muka!
BOLESNO! Gej par zarazio psa MAJMUNSKIM BOGINJAMA- Imali seks sa svojim kućnim ljubimcem?!
pre 2 sedmice
Pas je zaražen majmunskim boginjama nakon što je delio krevet sa gej parom u Parizu i nakon toga je otkriveno da pati od „analnog ulkusa“.
„Dvojica gej muškaraca koji žive u Parizu razvili su simptome majmunskih boginja početkom juna i otišli su u bolnicu, gde je identifikovano da su njihove lezije uzrokovane ovom bolešću“, prenosi Telegraf.
„Neekskluzivni par, star 44 i 27 godina, dobio je bolne lezije u analnoj regiji, kao i na ostatku tela nedelju dana nakon seksa sa drugim muškarcima.
12 dana nakon što se par prijavio u bolnicu da ima simptome majmunskih boginja, otkriveno je da je njihov četvorogodišnji mužjak italijanskog hrta takođe razvio lezije i pustule na stomaku.
Medijski izveštaji o ovom problemu sugerišu da se infekcija dogodila samo kao rezultat toga što je pas bio u neposrednoj blizini zaraženog para i da se ne zadržava na činjenici da je pas takođe patio od „analnih ulceracija“.
Drugim rečima kako piše Paul Joseph Watson, po svoj prilici, znajući da su zaraženi majmunskim boginjama, gej par je imao analni seks sa sopstvenim psom.
...
Izveštaj Lanceta opisuje dva gej muškarca koji žive zajedno u stanu u Parizu sa svojim italijanskim psom hrtom. Primetili su lezije na psu 12 dana nakon što su se njihovi simptomi počeli pojavljivati i otkrili da su „spavali“ sa svojim psom. Genetska analiza je potvrdila da je virus koji je zarazio psa isti soj koji je zarazio i njegove vlasnike.
Mire, rekoh, ne postoji nikakva pravna prepreka za šetnju
nikakva pravna prepreka za šetnju jer se nikome ne ugrožava lična imovina, život i privatnost
Nas zanima pravni aspekt.
kako to da homoseksualci bivaju rođeni i odrastaju u heteroseksualnim porodicama?
kako to odrastaju u heteroseksualnim porodicama a bivaju homoseksualci iako nisu bili izloženi uticaju drugih homoseksualaca?
Dakle, za to nisu krivi drugi homoseksualci već unutrašnji poticaj. Tako da ova tvoja hipoteza na nivou zaverologije, pada u vodu
Dakle, za to nisu krivi drugi homoseksualci već unutrašnji poticaj
Ni ovo nije tacno! Ta prica kako setnja nikog ne ugrozava - "fizicki"!
Jovane, homoseksualci se ne radjaju kao takvi! Oni odrastaju u sredini koja ih tome uci!
Covek se ne radja takav!
Prvo sto si ovim Boga optuzio da ubija homoseksualce zato "sto su se tako rodili"!