Pravoslavlje

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Upravo rekoh, njihova šetanja ne ugrožava prava većine.

Pa reci nam ko je ugrožen šetnjom?

Na donjoj slici se vidi "pedersko ulično jebanje", gdje još pri tome i Isusa prisiljavaju da tome svjedoči i da njihove sodomske gadarije gleda. Ovo vrijeđa nas koji vjerujemo i ispovjedamo da je Isus Bog. A s obzirom da tebi Isus nije Bog, ja bih te zamolio da se ne petljaš i da ne određuješ ti što će mene, i kršćane općenito, vrijeđati. I ako ne prestaneš zastupati tezu da se tvojim pederima mora dopustiti da čine kako njih volja, kao što je to i na ovoj slici, onda je to dokaz da je tvoja misija na ovome forumu upravo vrijeđanje sviju nas kojima je Isus Bog.

1661585259284.png

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ps Jovane, evo demokratija vlada.. Ja cu da izadjem na ulice, da trazim da se na svakom cosku stavi punkt sa iglama, da narkomani mogu slobodno i nesmetano da se bodu na ulici! Pa to je njihovo pravo, demokratske vrednosti i to nikog ne ugrozava, posebno ne decu.. Sta smeta da se neke cike tamo bodu po ulici? Pa koga to ugrozava? Oni su bas fini ljudi, sede u cosku i bodu se iglama! Nikog ne ugrozavaju, cak se lepo jave kad prolazis..

Pa jeste li vi normalni?

Nikakve razlike izmedju toga da pederi ulicama sire svoju bolest ili da dozvolis narkomanima da se bodu i navlace druge!

To su dozvolili u holandiji, pa sad kupuju drogu po prodavnicama legalno!

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Na donjoj slici se vidi "pedersko ulično jebanje", gdje još pri tome i Isusa prisiljavaju da tome svjedoči i da njihove sodomske gadarije gleda. Ovo vrijeđa nas koji vjerujemo i ispovjedamo da je Isus Bog.

Ovo nije nista sta oni u realnosti po ulicama svetskih metropola zaista rade! Mediji to ne smeju ni da slikaju, a policija ne sme da spreci! Guraju jedno drugom dildoe u cmar i trce se na ocigled svima golih dupeta, jasu konja na trgu.. Dopala im se statua konja koja ima veliki penis na trgu, pa zamisljaju taj veliki penis u sebi i trce se, samo jedan primer..

Da ti popadne muka.. A Jovanu je to ok, kaze "setaju"..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ps Jovane, evo demokratija vlada.. Ja cu da izadjem na ulice, da trazim da se na svakom cosku stavi punkt sa iglama, da narkomani mogu slobodno i nesmetano da se bodu na ulici! Pa to je njihovo pravo, demokratske vrednosti i to nikog ne ugrozava, posebno ne decu.. Sta smeta da se neke cike tamo bodu po ulici? Pa koga to ugrozava?

Razlika je u tome što je to promocija nečega što direktno ugrožava život pojedinca. Ovo pak ne ugrožava život. To je razlika. Zato ono nije prikladno.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Razlika je u tome što je to promocija nečega što direktno ugrožava život pojedinca. Ovo pak ne ugrožava život. To je razlika. Zato ono nije prikladno.

Isto je! Direktno zlostavljaju decu u vrticima, navode ih da menjaju pol, a roditeljima koji se usprotive oduzimaju decu!

Objasni mi na koji nacin ja i moja porodica nismo ugrozeni?

Ako je i samo "setanje".. Pa ako neko go seta ulicom, zar to ne ugrozava moje dete?

Ja stvarno ne razumem zasto ti neces da osudis ovo? Imas li ti mozda prijatelja geja? Ajde reci? Nije sramota poznavati nekog geja, ali to nije razlog da pravdas ovo sto se radi! 90% njih i ne podrzava to!

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ajde reci mi, sto ne podrzis i nudizam, da ulicama muskarci i zene setaju goli ko od majke rodjeni? Pa oni samo setaju, nikog ne ugrozavaju?

Covek se rodio nag!

Ako branis gejeve, budi onda dosledan pa brani i nudiste! To je demokratija! I jedni i drugi rade isto!

Mislim stvarno, kazes ne ugrozava decu? A jos gore je da iz knjiga uce decu pederluku i u vrticima da menjaju pol, to je kao da si malom detetu pustio erotski film, to je zlostavljanje!

Ovo podrzati je sve samo ne normalno!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Isto je! Direktno zlostavljaju decu u vrticima, navode ih da menjaju pol, a roditeljima koji se usprotive oduzimaju decu!

Objasni mi na koji nacin ja i moja porodica nismo ugrozeni?

Ako je i samo "setanje".. Pa ako neko go seta ulicom, zar to ne ugrozava moje dete?

Ja stvarno ne razumem zasto ti neces da osudis ovo? Imas li ti mozda prijatelja geja? Ajde reci? Nije sramota poznavati nekog geja, ali to nije razlog da pravdas ovo sto se radi! 90% njih i ne podrzava to!

Reci mi kako si tačno ugrožen(životno) šetnjom? Kako ta šetnja ugrožava tvoja prava na bilo šta?

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Reci mi kako si tačno ugrožen(životno) šetnjom? Kako ta šetnja ugrožava tvoja prava na bilo šta?

Ugrozeno je moje dete koje gleda gole muskarce i zene kako setaju ulicom, ljube se i vataju! To je kao da si mu pustio erotski film da gleda! To je zlostavljanje dece!

Zasto onda ne podrzis i "nudiste" da setaju ulicama goli?

To je sto se tice "setnje" ali ja o setnji ne pricam, vec o vrticima, gde ce decu iz knjiga da uce pederluku i promeni pola! Pa ce i sama zlostavljana deca moci da menjaju pol, dok roditelj nece imati uticaja na to! To vec rade po evropi i zele da uvedu u Srbiji! To su vrednosti EU a mi to moramo da sprovedemo!

Zasto ti nama branis da to sprecimo?

I zasto mi stalno pominjes "setnju" kao da je setnja manje stetna? Ne nije, jednako je opasna kao i ucenje dece pederluku po vrticima! I ulica je takodje skola, mnogo veca skola!

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400

Ti si u svojoj mržnji prema čovjeku, i želji da mu se dogodi što više strašnih tragedija, njemu ili nekome njegovu, potpuno izgubio um. Prvo, nije točno da droga "direktno" ugrožava život pojedinca, a da to pederluk ne čini. Neki narkomani dožive veću starost od pedera. Drugo, teza da pederluk ne ugrožava život je idiotska, jer tvrditi da guranje muškog spolnog organa u izmet, zaista može samo idiot.

I treće, htio sam te pitati o razlogu Božjeg spaljivanja Sodome, ali odustajem od toga jer si se ti toga Boga odrekao, i baš u inat tome Bogu propagiraš gadosti kakve ni Bog nije više mogao gledati. Ti si se, sada je to očito, urotio i protiv ljudi i protiv Boga. Nekim ljudima ćeš sigurno nauditi, na ovaj ili onaj načun, ali padne li ti ikada na pamet što će s tobom biti?

Natrag