jer priroda čovekova po tom pitanju ne može biti izmanipulisana ako sam nema sklonosti ka tome
Ovo je najveca laz! I nauka je dokazala da se homoseksualnost
UCI!
Odakle je cela sodoma postala homoseksualna? Tekst kaze :
"i staro i mlado, svi navalise" na Lota i andjele sa njim da ih siluju? Pa kako ako se to ne uci? Ako je to neka "prirodna sklonost" ljudi, onda ne bi cela populacija postala homoseksualna?
DAKLE, TO SE UCI!
Nije dzabe Bog ubijao homoseksualce u izraelu i sire! To je radio da bi zastitio naciju, da ne bi i druge navukli da to rade! Znaci to je zarazno!
Rekao sam, zanima nas sada samo šetnja. Ne druge stvari. To ako bude i kada bude, raspravićemo.
Koga ti Jovane zafrkavas?
Zasto skreces temu da bi ispalo kako oni nikog ne ugrozavaju?
Nema tu "ako" i "kada bude", jer je plan i program vec pripremljen i za Srbiju i to se vec sprovodi! Pripremljeni su udzbenici za skole!
To je namerno izbegavanje teme, ti se namerno pravis lud!
Raspravljao si se danima sa Slapom po istoj temi.. Kao oni "nikog ne ugrozavaju" a ugrozavaju decu, po celoj zapadnoj evropi! Ako ti trebaju podaci, mogu ti ovde 3 kilometara postova postaviti i to svaki dan da stavljam nove postove kako siluju decu, zlostavljaju umno psihicki i fizicki! Ti tvoji pederi - LGBT!
Dakle, nema razloga zabranjivati šetnju i promociju toga kroz šetnju.
Ne radi se o obicnoj setnji kao prethodnih godina! Europrajd nije setnja nasih homoseksualaca! To je manifestacija koja se odrzava na nivou evrope, u zemlji koja je clanica EU a mi to nismo!
Neko ih je pozvao, jer se ne odrzava to u zemlji koja nije clanica. Prema dostupnim informacijama to je ucinila premijerka Ana Branabic!
Mi ne delimo te vrednosti, i narod to ne podrzava, to mora da se otkaze! Ako se to ne uradi, nastace nemiri, to nema veze sa izjasnjavanjem crkve!
Patrijarpšija je stava da se tog dana ne izlazi na ulice i to je ono što i ja podržavam.
Jesu li gejevi u srbiji "manjina"?
Ako jesu manjina, nemaju prava da setaju i "namecu nekakve svoje vrednosti", vecini naroda!
Zamisli da ja sa grupom istomisljenika izadjem na ulicu sa oruzjem, trazeci za nas nekolicinu pravo da ulicom nosimo automatske puske? Eto, mi kao manjina vrsimo pritisak na vecinu da nam to dozvoli!
Pa jel tebi to normalno?
Dakle, ovo sto gej populacija radi je "silovanje" vecine! Nemaju oni prava da ugrozavaju vecinu sireci "nenormalne i bolesne vrednosti"!!!
Ponasaju se ko teroristicka grupa, preteci da ce da nam tako bolesni jos i "decu vaspitavaju"!
Tome mora da se stane na put!
Ovde se možemo donekle složiti i ja takve ne razumem(možda svaki treći, posebno adventisti na jugu Srbije poput tvog Gorana Nikolića i sličnih..). Imaju identičan vokabular, i znam to dobro. To je žalosno. Što ukazuje da svako će za sebe položiti račune bez obzira ko se predstavljao da je. Duh svetovni ulazi i kod ad
E vidis, takve ja adventiste cenim! Oni se nisu odrekli svoga roda, za razliku od vas kojima je zapadnom propagandom ispran mozak da zamrznete svoj rod!
I nemoj mi pricati kako si ti objektivan, daleko je od toga. Ti nisi ni svestan koliko su ti mozak isprali..
Ali u Srbiji kod tradicionalih ovo je gotovo potpuno izjednačeno.
Nije sramota voleti svoj narod i hvaliti ga, sramota je kada si propagandom nahuskan da ga zamrzis do te mere da prestajes biti njegov deo! A to ste upravo ti i tebi slicni..
Ja znam da ces ti reci kako je to laz, ali reci te odaju i one koji kao ti pisu protiv svog naroda, govore o nekakvom zlom mentalitetu balkanaca!
Nijednu hvalu ti neces cuti od takvih, jer njima je sve zlo u narodu iz koga su potekli! Ispran um!
Znam jer živim sa tim narodom.
Izvini, ali ti za mene nisi Srbin!
Mozes ti biti amerikanac, mozes biti i kinez, ali Srbin nisi! Mozes pricati sta god hoces, jer nijedan Srbin ne mrzi svoj narod i ne blati svoju naciju govoreci da joj je mentalitet zao!
Gde si ti cuo jednog engleza da tako govori za svoj narod? Da kaze za svoj narod da je zao? Da naziva mentalitet svog naroda "divljackim"??? Znaci, ti nisi Srbin! Ti mozes biti samo neprijatelj Srpskog roda, neki englez..
Kao čovek koji gleda duhovno stvari vidim duh bunta, mržnje, samozavaravanja, samohvalisanja kod našeg naroda.
Duh bunta ne postoji kod Srba, to postoji na zapadu, jer demokratija je nastala iz vaseg bunta! Bunili ste se protiv svega i svacega, pa sad zato i imate pedere i narokmane, prostitutke, sataniste..
Pises gluposti, kudis svoj narod i osudjujes, i to je daleko od duhovnog pogleda! To je zatrovanost uma a ne jasan pogled!
Kod nas postoji otpor zlim stvarima, uvek je postojao kao i onda kada smo se suprotstavili svetskom zlu tj. hitleru! Dok je ceo tvoj zapad mahom stao na njegovu stranu! Tako i danas, ono sto ti nazivas "populizmom" i fantaziras kako je to lose, je upravo kljucan otpor koji treba pruziti u ovo vreme..
I nećemo napredovati dok to ne budemo iskorenili iz svog mentaliteta
Neces ti napredovati dok god ne iskorenis iz svoje glave taj usadjen mentalitet..
Stalno ćemo imati iskušenje da budemo trn u oku celoj Evropi i poseban tretman
Sta smo trebali da stanemo na stranu hitlera kada su i oni stali? Ta tvoja evropa je zlo!
Mi smo jedini narod koji ima jasan pogled i jasno sagledava desavanja i stremljenja ka kojima ide ovaj svet! Mi cenimo i pravdu i istinu, dok tvoja evropa prodaje samu sebe, svoju decu zlotvorima, pederima, hitleru, amerikancima, satanistima.. Uvek su se prodavali!
Jadna ta Evropa, u tom je poltronstvu samu sebe unistila, sluzeci amerikancima.. Nakon ove jeseni ostaje da vidimo da li ce uopste i opstati..
Umesto buntovnog i gnevnog duha, duha samohvalisanja i duha ponižavanja drugih imati smeran duh, uravnotežen, razuman i kreativan
Gnevan i hvalisav duh imaju upravo britanci. Ceo zivot ratuju, kolonizuju, kradu, i hvale sebe.. Dok druge nipodastavaju i svadjaju..To je nacisticki - rasisticki duh.. Mucili crnce, indijance, imali robove.. A na posletku nahuskali i ceo svet da mrzi ruse i ratuje protiv njih!
Kako je to jak mentalitet, pa to su pravi humanitarci, oni su pravi hriscani..
Jadan je pak srpski mentalitet, koji je suprotno njima, za pravdu, jednakost, mir, i vladavinu prava.. A koji nije robovao i nece robovati! ... Koji su to samo "divljaci", ti Srbi, kako smeju da se "drznu" da ustanu protiv britanskog hegemonizma!? Treba ih nabediti svakim zlom kao i ruse, jer su oni "ruski trojanski konj u evropi", propalice!
Nego.. Zivela Srbija! I neka je Bog s nama u borbi protiv anglosaksonske rogate zveri!