Pravoslavlje

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Opet si izbegao odgovor kako si ti ili dete ugrožen životno tom šetnjom? Kako su tvoja prava time ugrožena..prava na rad, zdravstvo, veroispovest i sl..?

Zašto to radiš?

Ko je izbegao pitanje? Ti izbegavas moja pitanja pa onda tvrdis kako ja izbegavam?

Rekao sam, dopustiti pederima da goli setaju ulicama, ljube se i vataju, je jednako kao da si detetu pustio erotski film da gleda!

To je zlostavljanje deteta! To je psihicko zlostavljanje!

Isto je i ucenje dece pederluku iz knjiga u vrticima i skolama sto planiraju!

Znam sta ces reci - "pitao sam kako te ovo ugrozava fizicki"? Jednako je psihicki i fizicki, nema nikakve razlike! Jos gore je psihicko zlostavljanje! Nemoj molim te da nas ovde pravis blesavim!

.prava na rad, zdravstvo, veroispovest i sl..?

Pravo na psihicko zdravlje deteta! Zagarantovano je u svakoj demokratiji! Ne sme niko moje dete da zlostavlja psihicki, to je kaznjivo zakonom! A ovo je jednako i seksualnom uznemiravanju deteta!

Ti pokusavas na svaki nacin, na silu da izvrnes zakone i moralne norme da bi opravdao zlostavljace? To je nemoguce!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Znači fizički niko nije ugrožen. To je sasvim dovoljno. Ja zato podržavam ono što je patrijarh Porfirije rekao: "ne izlazite na ulicu kada oni prolaze". Zar to nije mudar savet?

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330

Vučić: Otkazan Evroprajd, imamo mnogo problema

Nakon bure u javnosti oko održavanja Evroprajda 2022 u Beogradu, ovaj događaj je otkazan.

Predsednik Srbije je saopštio da u dogovoru sa većim članova Vlade Srbije i predsednicom Valde biće otkazan Evro prajd.

„To govorim zato što ne možemo u ovom trenutku, kada imamo i Otvoreni Balkan i tešku krizu na Kosovu i Metohiji koja neće prestati do 1. oktobra najmanje, imamo mnogo problema“, rekao je Vučić na konferenciji za novinare.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Znači fizički niko nije ugrožen. To je sasvim dovoljno. Ja zato podržavam ono što je patrijarh Porfirije rekao: "ne izlazite na ulicu kada oni prolaze". Zar to nije mudar savet?

Alo Jovane, deca su ugrozena i psihicki zlostavljana! Gledaju gole muskarce na ulici gde se vataju (da ne kazem sta rade), a u vrticima ih uce pederluku sto je isto zlostavljanje!

To je jednako kao da detetu predskolskog uzrasta pustis erotski film, sto je kaznjivo zakonom!

Jesi li ti svestan da se ovo zakonom kaznjava i da se to tretira kao zlostavljanje deteta?

Koga ti ovde zafrkavas? Cuj "nije fizicki" pa nema veze??? Pa jesi li ti poludeo?

Zar to nije mudar savet?

Do juce si nekako i mogao da zastitis dete tako sto neces izaci na ulicu taj dan! Ali vise ne mozes ni to, jer ti dete zlostavljaju u vrticu i uce pederluku i da menja pol! A ti moras da ga posaljes u taj vrtic, jer je to zakonom obavezno!

I sta to onda znaci, ako se vecina krije od manjine? Ako ne sme ni decu izvesti na ulice? Zar to ne dokazuje da je vecina ovde ugrozena?

Naravno, vecina je ugrozena, a to ne sme da se desava u demokratiji!

I ajde vise, nemoj da nas pravis budalama! Izgubio si raspravu.. Ovo je vec vredjanje inteligencije..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Sve smo rekli(ne postoji akt životnog ugrožavanja šetnjom), nikome prava ugrožena nisu ni u čemu i možemo na novu temu ako ima.

Dalje mrcvarenje je nepotrebno.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Do juce si nekako i mogao

NOVI ZAVET
“Ljubite neprijatelje svoje, blagosiljajte one koji vas kunu, činite dobro onima koji vas mrze i molite se za one koji vas vređaju i gone. ... Jer ako ljubite one koji vas ljube, kakvu platu imate? Ne čine li tako i carinici? I ako Boga nazivate samo svojoj braći, šta odviše činite? Ne čine li tako i neznabošci?” (Matej 5,43-47)
"Svaki koji mrzi na brata svog ubica je ljudski." (1.Jovanova 3,15
STARI ZAVET
"Ne budi osvetoljubiv..." (3.Mojsijeva 19,18) "Nemoj govoriti osvetiću se za zlo!" "Ne govori: kako je on meni učinio, tako ću ja njemu učiniti." "Kad padne neprijatelj tvoj, nemoj se radovati." "Ako je tvoj neprijatelj gladan, hlebom ga nahrani." (Priče 20,22; 24,29.17; 25,21)

PRAVOSLAVLJE
"Ljubi neprijatelje svoje, satiri neprijatelje Otačastva, gnušaj se neprijatelja Božjih." (Mitropolit Filaret Moskovski)
"Svojim ličnim neprijateljima, po zapovesti Hristovoj, treba da praštamo sve, ali između neprijatelja Božjih i nas, mira biti ne može. Prijateljstvo sa neprijateljima Božjim i nas same pretvara u neprijatelje Njegove: to je izdaja Boga bez obzira na sve dobre razloge kojima bi se prikrivala, i nikakvo lukavstvo ni prevrtljivo samoopravdanje tu ne može da nam pomogne!" (Pravoslavni arhiepioskop Averkije Džordanvilski)
SVETOSAVLJE
"Ljubite prijatelje svoje! ... Još nije došlo vreme ljubavi prema neprijateljima, jer još nije ispunjena ni zapovest o ljubavi prema prijateljima." (Vladika Nikolaj Velimirović)

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
To je zlostavljanje deteta! To je psihicko zlostavljanje!

Hoće li Kačavenda odgovarati za pedofiliju?​

Tako penzionisani Kačavenda sa bremenom tužbe za pedofiliju i ubistvo, predvodio je litiju u centru Banjaluke prilikom osveštanja srpsko-ruskog hrama. Dobro ste pročitali. Osumnjičeni pedofil među djecom promoviše Svetosavlje.

Zaklela se zemlja raju da se sve tajne doznaju. Visoki sud u Londonu primio je polovinom januara šest tužbi protiv Srpske pravoslavne crkve zbog pedofilije.

AJB

1661602753605.png

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Vucic je dobro znao da ce LGBT aktivisti na silu odrzati prajd.. Sve je farsa!

Svi na litije 28.08.

Predsednica Evropske LGBT asocijacije zapenila: Evroprajd neće biti otkazan, Vučić ne može da otkaže tuđi događaj​

pre 19 minuta
Predsednica Evropske LGBT asocijacije zapenila: Evroprajd neće biti otkazan, Vučić ne može da otkaže tuđi događaj

Ne stišava se histerična panika translevičarskih i lgbt aktivista i organizacija nakon otkazivanja “Evroprajda” kojeg su izdejstvovale srpske patriotske organizacije predvođene litijama za Spas Srbije i Antiglobalista Srbije koji su pokrenuli masovnu peticiju širom zemlje.

Reagujući na izjavu Aleksandra Vučića da je Evropajd otkazan, Kristin Garina, predsednica Evropske asocijacije organizatora prajdova, rekla je da predsednik Vučić ne može da otkaže tuđi događaj.

“Evroprajd nije otkazan i neće biti otkazan. Tokom procesa nadmetanja za Evroprajd 2022, predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić obećala je punu podršku Vlade Srbije za Evroprajd u Beogradu i očekujemo da će to obećanje biti ispoštovano.
...
Naglasili su da Evroprajd u Beogradu neće biti otkazan i da će okupiti hiljade LGBTI+ osoba iz cele Evrope, Srbije i šireg zapadnog Balkana.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Sve smo rekli(ne postoji akt životnog ugrožavanja šetnjom), nikome prava ugrožena nisu ni u čemu i možemo na novu temu ako ima.

Dalje mrcvarenje je nepotrebno.

Nemoj da lazes kako nas ovo ne ugrozava! To ugrozava i decu a vredja i narod!

Setanje golih pedera ulicom ugrozava psihicko zdravlje dece! To je seksualno zlostavljanje maloletnika! A to roditelji ne mogu da sprece! (jer ne mozes ti spreciti stariju decu da izadju)..

Takodje, ucenje predskolske dece pederluku u vrticima je seksualno zlostavljanje dece! To je kao da si deci pustio erotski film da gledaju i to je kaznjivo zakonom! Na TV-u je to zabranjeno, a u vrticima hoce to da legalizuju!

Zato je ovo zlostavljanje dece kaznjivo po zakonu! Ako se zakon kojim slucajem promeni (sto planiraju), bice onda legalizovano i zlostavljanje dece!

To se ne sme desiti!

I ako mi treba da se krijemo po stanovima dok oni setaju ulicom, onda su nasa prava ugrozena! Demokratija nije krsenje nicijih prava (posebno ne vecine) a ovde se to desava!

Zato ovo nece podrzati nijedan Hriscanin i ni jedan demokrata! Samo lazni Hriscani ovo mogu podrzavati..

I mozes ti do sutra da se upinjes da ovo opravdas ne mozes!

Natrag