- Učlanjen(a)
- 11.02.2009
- Poruka
- 8.070
Dali ćemo vidjeti ito čudo ??
Sve dok su na forumu adventistički zeloti, a nema Evangelika (da im kako treba iz vizure klanjaoca Biblije odgovore) to čudo nažalost sestro nećemo videti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Dali ćemo vidjeti ito čudo ??
Sve dok su na forumu adventistički zeloti,
a nema Evangelika
to čudo nažalost sestro nećemo videti.
Nenamernih neistina tu i tamo ima. Ali nista zbog cega bi trebalo da se ti ili adventisti uznemirite.. Pogotovo u vezi EGW koja ne bi trebala da vam je uopste bitna. Medjutim vama je iz nekog nerazumljivog razloga ona "sve i sja". Slap je i ranije pisao o EGW pa me nikad nije uznemirilo kad je pisao protiv nje dok sam bio adventista. Vise me je uznemirilo ono sto Taramana pise nego Slap. Suvise ozbiljno shvatas i ovaj forum i ljude na njemu, i smatras ga svojom propovedaonicom. Zato i imas problem..
Slap vas je bas pogodio u zivac, dokazuje vam da ste idolopoklonici EGW. Da niste ne bi je ovoliko branili. To bi bilo kao da ja fanaticno branim nekog crkvenog oca? Pa bas me briga za crkvenog oca, nije moja vera na njemu osnovana vec na Hristu!
Adventisti braneci Adventizam i biblijsko ucenje koje poseduju - brane i Ellen White, jer je ona to ucenje iznosila, i jos vise kroz nju je govorio Gospod.
Njeni spisi uz bibliju predstavljaju takodje Bozju rec.
Nije Ellen White sve i sva, vec je sve i svo Bog i njegova istina,
Da li Bogu ovde i u drugim slucajevima nije bila bitna cast i Bozanski autoritet njegovih vesnika i proroka?
Zar nisi izjavijo daje taj beskućnik umro u parku?ili da je kojim slucajem onaj beskucnik u kesama koji je skoro umro od zime.
Slape nemoj se šaliti , moglo bi izići par Medveda pa štoćeš ondaBožji proroci su božji, a Ellen White je bogohulnica. To ti je i tripo priznao.
Slape nemoj se šaliti , moglo bi izići par Medveda pa štoćeš onda
Coveku mozda nije bitno, ali Bogu jeste, i napad na njegove vesnike i proroke se kod njega tretira kao veliki gre i hula, i napad na njega samog.