princip svedocenja je iznosenje biblijske istine, a ne napadi na druge.
Ja se unapred izvinjavam. Ali ja na njegove napade moram odgovoriti!
A ti odgovori (na zalost) moraju ukljucivati i zamerke koje se odnose na situaciju u adventizmu!
Ako on kaze "vi se kurvate sa vlastima" i "nacionalisti ste", ja moram odgovoriti da adventisti takodje saradjuju sa vlastima, bave se politikom, kandiduju se za predsednike i premijere, ucestvuju u ratovima, katedra im sluzi za iznosenje politickih govora, drze zastave u crkvama u americi itd..
Cak i sami protestanti to isto rade, i zato se ne moze ovo koristiti kao argument, naime, protestantizam je i nastao uz pomoc podrske vladara, a crkve su im u pocetku bile nacionalne - drzavne itd.!
Ako nekog to boli, ja tu ne mogu nista! Ja na ovakve lazi moram odgovoriti, pa ukljucivalo to napad na adventiste ili ne!
On sam je uzrokovao te napade, i to svojom gluposcu!
Ja da sam adventista, isto bih mu se suprotstavio! Jer idiotski je zamerati drugima ono sto i sam imas u svojoj zajednici!
A to sto je on tvrdoglav i nece priznati da pise glupost (kao sto ni Miroljub Petrovic nije i nece), to vi resite sa njim!
Morate ovo resiti ako mislite sebi dobro! Ako hocete da se samoubijete, vi ga podrzite!
A licnost, nicija licnost ne treba da se napada, ali on je krenuo to da radi svojom "psihoanalizom" i onda se ljuti kad postane predmet iste. Ja cu prestati to da radim, ali mora i on..
Napadi su princip protivnika koji na istinu nemaju argumente, pa posezu za linijom manjeg otpora.
Ja samo branim pravoslavlje, a to (na zalost) automatski ukljucuje i napad na vas, ako su zamerke iznete protiv pravoslavlja neosnovane, odnosno ako i vi imate isto to u svojoj zajednici, a pretvarate se da kod vas nepostoji!
Takva argumentacija, je rekao sam "idiotizam" prve klase! I kad Tripo bude prestao sa tim, i ja cu prestati to da pominjem!
Neces valjda da se spustas na nivo Stvarnoslapa i DarthShonea.
Pa i oni odgovaraju Laodikeja!
Mislis da je Shoneu stalo da vas napada? On vas je stavio na ignore, cak i ne vidi sta pisete. Da mu je stalo da vas napada, ne bi to radio!
Zasto malo to ne sagledas iz tudje perspektive?
Kako je oboma moguce pisati sa Jovanom a sa vama dvojicom nije?
Sedi malo, razmisli, pa ces uvideti i svoje greske..
*Inace, ono sto smo razgovarali u private, nisam jos uvek stigao, ali hocu cim mi se ukaze prilika, imam jako puno obaveza ove i sledece nedelje..