Zakon iznosi Bog. I ako neko nekog treba da ukorava to je Bog ljude a ne vi adventisti!
Opet formalizam, a mogli su apostoli, Noje itd. kako onda može da važi to, a sada ne važi.
Bog je uvek podizao ljude za ukor drugima.
Nema ko drugi osim advent. jer samo mi imamo zdravstvene principe i samo mi pozivamo na Božji moralni Zakon.
I jedini mi imamo odgovor na ono što se dešava u svijetu. E zato ide svijet u propast jer ne slušate nas, a to znači da ne slušate Boga.
Opet će tvoj formalni način da tebi kaže "ali vi niste Bog", da nismo Bog, ali zato Kina ima karantin, da su slušali advent. koji govore o podjeli hrane na čistu i nečistu.
Tačnije jedno je hrana (ovca, koza, kokoš itd,) a drugo nije (svinja, pas, mačka itd.)
Onda ne bi imali karantin.
Puno sebi dajete za pravo..
To nije puno, nego dovoljno za spasenje ljudi, reci to Kinezima da ih utješiš.
E to je posedica ne držanja propisa o hrani. Kakvo ste vi svetlo bilo kome? Nikakvo, jer i vi jedete svinjetinu.
Kome vi iznosite Jevanđelje, ne iznosite ga ni sami sebi , kome ste vi blagoslov u svetu? Nikome, niste sami sebi.
Ko je sebi taj je i drugima blagoslov.
To govoriš jer bi se ti tako ponašao da imaš istinu, opet projekcija.
Eto idi u Kinu i uteši ih sa tim da nema podele hrane na čistu i nečistu.
A bolesti samo izlaze i svaki put su sve jače. Znaš ti dobro da istinu ima samo HAC, ali nećeš da nosiš krst.
Hoćeš da se dodvoravaš većini.
Dobro si rekao da Mire zna istinu, ali ne želi da je vidi, Ugodnije mu je sa većinom.