Dokaz da ti preuvelicavas jednu dimenziju naspram druge!
To ti radiš zato si rekao da Isus ne ukorava nikoga, što nije tačno.
Ukor ide posle, trenutno Bog ljudima propoveda milost a ne osudu.
A rekao si da nema ukora.
Ne osudjuje on njih za grehe nego 'prasta'!
I onda imaš potrebu da ubaciš neku istinu da prikriješ laž koju si rekao. Opet samo formalno iznošenje istina.
Upravo tako, nije je ukoravao kao ti nas, nije joj govorio 'gadna prljava gresnice, sram te bilo!" ko sto ti ovde vices na nas i osudjujes nas, nije siktao na nju nazivajuci je zlom kao ti nas.
Još samo da me citiraš sa tim rečima. Ali ne možeš pošto izmišljaš.
Vidi se koji te duh pokrece, farisejski!
Dela moja pokazuju da nije, a vaš buntovnički zbog uzimanja idola dokazuje da je to vaš duh.
I uzeće vam se idoli.
Teologija ti je jad i beda!
To su vaša dela.
Niko jos nije ostavio greh jer su ga drugi tukli po usima, vec sto je video bolji primer!
Opet ne možeš dve dimenzije da povežeš. Dobije po ušima da vidi primer, barem 10 takvih primera ima u Bibliji.
Jednostavno pravoslavni um ne ide dalje od skidanja krsta pred kupanje.
Ti umesto da primerom pokazujes lepotu Hriscanskog zivota ljude odvracas od Hrista svojom osudom i nadobudnoscu!
Vas svejedno ne zanima Jevanđ. nego ikone, brojanice.
Nije se zena obratila na kamenovanje fariseja vec na Hristov primer ljubavi! A ti ljubavi nemas!
Taj primjer ne osporava moju nauku. Vidjeli smo tvoje neprestano popljuvavanje. Zbog čega je Juri morao da da upozorenje.
Jeste u pravu si! Zato je Isus rekao da trebamo prati ruke ko sumanuti i brinuti o zdravlju! To je bas evandjelje!
Jadna je vaša pobožnost ako vam to Isus mora reći. Za tebe je neko sumanut ko se brine za zdravlje, a dobar ko se ne brine.
Divno jevanđelje imaš.
Ne moze kina biti dokaz vase ispravnosti, kad je virus pusten iz laboratorije, a za to postoje dokazi..
Naravno da može i ne samo Kina. ne znaš da Biblija osuđuje teorije zavere. To ti kažeš da imaju dokazi.
Iako je prirodno da se čovek otruje od onoga što nije hrana.
To i pričaš da sebi umiriš savest.
Kakvi su ti to argumenti, ko za malu decu! Ne jedi sa poda Bog ce te kazniti bolescu!
Znači po tebi može se jesti sa poda.
o da Bog kaznjava nekoga sto jede sa poda!
Kažnjava on samog sebe svojim načinom života. A vi ste taj primjer jer pušite, pijete alkohol. Popovi vam puše.
Kome ste vi svetlo duhovnosti, ni sami sebi, a kamoli drugima.
Da je to bitno i Hristos bi propovedao sumanuto pranje ruku,
Vama bi trebao jer ste formalisti.
I nosao bi sa sobom lekovite meleme i narodni kuvar!
Pa nosio je meleme u sili Božjoj kojom je lečio. Eto dokaza da sve shvataš na form. nivou.
A posebno bi patentirao 'bezalkoholni sok'!
Pa jeste tako stoji u Bibliji da je vino (sok) već na granama.
Znaci da nije evandjelje zdravlje!
Opet 1 dimenzija, nikako da povežeš da duhovno zdravlje ide sa fizičkim. Ti bi da pušiš i onda spasi me Isuse. Dobar sam ja ovako duhovno.
Ko je dobar duhovno onda sebi želi i fizičko zdravlje.
A jedini koji mrzis bibliju si ti i tebi slicni, jer je ni u cemu ne slusate, vec svoje vodje koje vam je tumace!
Zato ti svojim stavovima pokazuješ da mrziš moralni zakon jer te ukorava za grijehe. Opet samo formalno iznosiš stvavove.
Egomanijak ne moze da ima idola do sebe samog!
Ti samog sebe pobiješ, samim tim što ima Ego znači da obožava sebe.
Takvu glupost moze da izjavi samo Milos Bogdanovic! A od njega sve najgore gluposti dolaze, tolike da se covek zapita, pa jel taj covek normalan!?
Zato ja kopiram vaše komentare, a ne vi moje. I ne smete jer bi ispali smešni.
Kaze onaj koji se zali moderatorima kada ga pritisnemo, umesto da podnosi nevolju.
Kada me popljuvavate. Vama ide nevolje i ne podnosite je i to zbog idola. Nama nevolja dolazi od vas jer ćete izgubiti idole.
Pa vas hvata nervoza, odoše vam vaši bogovi od kamena i drveta.
Pokazao si primerom da nerado stradas a isto tako i tvoji adventisti koji se samo zale da ih zovu sektom!
Popljuvavanje od vas nije stradanje nego dokaz da smo mi sa Bogom, a normalno je da ću da te prijavim.
Jadno je vaše poimanje duhovnosti. To govorite jer bi voleli da mi vas popljuvavamo, ali nećemo.
Dana jednog vi niste stradali!
A vi kada stradate kukate znači da niste stradali za Isusa.