Pravoslavlje

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Te kosti vam ne pomažu kao što i vidite.

A kod vas postaju idoli. Eto što vam ruka ne pomogne?

Kod vas Bog nije ni prisutan, On se gadi na vaše gadne kosti koje obožavate.

Bog se gadi na vaše predmete, zato nema kazne onima koji gaze vaše idole. Po toj nakaradnoj logici bio trebao da spali sve one koji su rušili vaše idole i hramove.

Zato Bog vas gazi i vaše idole baca u prah.

Bog će vas da ispljune kao što je već dozvolio nevolju, raskole, uništavanje idola.

Vašu magijsku ćemo da razoktrivamo. I da je "gazimo" riječju Božjom.

Bog te blagoslovio. :)

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Nego je samo obožavate. Šta smo mi bacali, mi je i nemamo i ne treba nam. Mi imamo Boga.

Te kosti vam ne pomažu kao što i vidite.

A kod vas postaju idoli. Eto što vam ruka ne pomogne?

Zar se on klanjao ikome osim Bogu? Kosti tek nije držao u hramu.

Kakve to ima veze sa mrtvačkim kostima?

Kod vas Bog nije ni prisutan, On se gadi na vaše gadne kosti koje obožavate.

Nikada nije kovčeg bio svet, kada su Jevreji mislili da je svet uze im Bog kovčeg i da ga Filistejcima.

Pa nije kovčeg svet nego Bog, a diranje kovčega je bila samo simbolika ili onaj ko nije bio za službu bio je ubijen.

Bog se gadi na vaše predmete, zato nema kazne onima koji gaze vaše idole. Po toj nakaradnoj logici bio trebao da spali sve one koji su rušili vaše idole i hramove.

Nešto toga nema.

Prema vašim idolima nemamo. Vašim bogovima u obliku predmeta.

Zato Bog vas gazi i vaše idole baca u prah.

Što lažeš kako ne pred. ništa pred. simbol žrtve. Vama se dešava samo magija.

PC je klasični misticizam.

Bog će vas da ispljune kao što je već dozvolio nevolju, raskole, uništavanje idola.

Vašu magijsku ćemo da razoktrivamo. I da je "gazimo" riječju Božjom.
Idi propovedaj kinezima da ne jedu miseve, ne izigravaj ovde Bozjeg slugu, ne radis ti nista za njega! Samo pogan jezik imas! Blebetalo!

Misliš kao favele i kartele. Zar ne bi trebao mi poželiš da me blagoslovi hostija i kip.
Tebe takvog i ne blagosilja, ni za sta nisi! Samo pogan govor i napadi! Sluzis svom ocu! Bog je sa razlogom stvorio coveku dva uha i dvoje ociju a samo jedna usta!

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Idi propovedaj kinezima da ne jedu miseve, ne izigravaj ovde Bozjeg slugu, ne radis ti nista za njega! Samo pogan jezik imas! Blebetalo!

Naravno, nećete valjda vi koji ni sebi ne propov. jevanđ.

Vas je koštao pogan jezik kojeg imate sa Amf. na čelu. Zato će vas Milo razbiti i uzeti vam hramove (idole).

Tebe takvog i ne blagosilja, ni za sta nisi!

Vidimo da vas blagosilja sa razbijanjem i uzimanjem idola. I teritorija.

Samo pogan govor i napadi!

Misliš na Amf. huškača.

Sluzis svom ocu! Bog je sa razlogom stvorio coveku dva uha i dvoje ociju a samo jedna usta!

Zato će vam se razbiti idoli što god obožavate a nije Bog to vam ode.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Naravno, nećete valjda vi koji ni sebi ne propov. jevanđ.
Glavno da ti propovedas! Vidimo i kako propovedas, sedis u kuci dok ljudi umiru! Ako su vec gresni idi pa im propovedaj da ne jedu miseve pa ce im se Bog smilovati. A ti neces, ti si kao Jona kad se naljutio posto Bog nije hteo da pobije narod koji se pokajao, ti kazes da i treba da "pocrkaju" pa iako nisu svesni svojih greha treba da umru!

Jonu je ukorio a tebe ce jos vise, jer nimalo nisi dobar i ne volis ljude, ti uzivas da druge nerviras, bezobrazan si do krajnjih granica!

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Glavno da ti propovedas!

Naravno jer mi imamo istinu. Kakvo ste vi svetlo Kinezima, isti ste kao i oni jedete svinjetinu.

Nikavo vi niste nikome svetlo, nemate nikakvo rešenje za ono što se dešava. Ne možete sebi pomoći oko svojih problema.

Vidimo i kako propovedas, sedis u kuci dok ljudi umiru!

Pa i tako se propoveda.

Ako su vec gresni idi pa im propovedaj da ne jedu miseve pa ce im se Bog smilovati.

Pa to i radi HAC. A kome vi propo. istinu? Nikome, ni sami sebi ne propov. nego šetate sa svojim idolima.

A ti neces, ti si kao Jona kad se naljutio posto Bog nije hteo da pobije narod koji se pokajao, ti kazes da i treba da "pocrkaju" pa iako nisu svesni svojih greha treba da umru!

Naravno da trebaju umreti koji jedu smeće. Hoćeš reći da nisu bili osvedočeni da ne trebaju da jedu miševe. Da nisu bili sada jesu.

A jesu bili i pre.

Jonu je ukorio a tebe ce jos vise, jer nimalo nisi dobar i ne volis ljude, ti uzivas da druge nerviras, bezobrazan si do krajnjih granica!

Po delima ukorava vas i Kineze, vama će da uzme vaše idole (hramove i ikone) a njima njihove (miševe, mačke itd.)

Natrag