Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.301
"Ko su oni koji imaju izgled pobožnosti, a sile njene su se odrekli?
I ko su one koje se svagda uče, i nikad ne mogu da dođu do poznanja istine (2.Tim.3,5-7)?
"po delima njihovim poznaćete ih"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
"Ko su oni koji imaju izgled pobožnosti, a sile njene su se odrekli?
I ko su one koje se svagda uče, i nikad ne mogu da dođu do poznanja istine (2.Tim.3,5-7)?
Ali hocu bas cu namerno da zatrpavam!Džabe.
Ne vec glumim tebe!Jel ti to projektuješ sebe ili...?
Nemoj da lazes, sve sto radis je inat i namerno prikrivanje nasih odgovora koji su uvek smislom opsirno pisani a tvoji su komentari kratki i odsecni bez smisla!Inat znači. Ja se ne inatim nego ću da dajem vaše izjave sa Biblijom, ali da vas ne citiram.
A ti stavljas smajlije koji pokazuju uznemirenost!Gore si priznao da jesi
Koje navode, sta si to dao, evo osporavam ti prazan post! I tako uvekOspori moje navode ovde ako možeš
A ja cu svuda i svaki post da ti bombardujem po ceo dan, odsad samo tebe spamujem!Da možeš ovde onda bi i tamo, ali ne možeš zato ću ja i ovde i tamo.
Sta imam ja da verujem teb jesi ti bog?svejedno ne bi verovao.
Znam ja da ti volis dinare, vas bog cascava bogatstvomVi ste došli u fazu da vam se uzme 1 dinar. I uzima vam se jer ga niste umnožili.
Ma sta mi naprica, bas me briga za tvoje fantazije i nedokazive tvrdnje. Ti si sam sebi bog, samo umisljas i projektujes!Bog će ukinuti PC jer nema svrhe da postoji, kao ni KC. Samo polako da izvuče još koga i onda kraj.
A ima svrhe da postoje muslimani, alah je Bog? Bravo!Dakle nema svrhe da postoji religija koja ne uči o skorom dolasku Isusa, moralni zakon, Jevanđelje i propise o hrani.
A na evropu nece da se sruci jer tamo protestanti jedu necisto, a oni smeju, njima je sve dozvoljeno!Nakon bolesti došao je grad na Vuhan. Kao na faraona.
Kaze onaj koji skace na svaku vest sa tv-a, kojem prorocica ima kosmare i udarena je kamenom u glavu! Vizije i mastu imaju samo adventisti!Samo maštaj, to i jeste Pravoslavlje.
Necu, jel ti mozda smeta sto te citiram ko belsav ko ti nas?ajd se malo ti smiri.
Nećeš ti ni tada priznati, al ajd. E to vam ne rade advent. nego vaši. Podiće Bog opasne ljude kao i vi.
Znaci ovim dokazujes da si ti gord jer ponizavas druge?Na gordost ide poniženje od gordosti drugih.
Pa vidis da nece da vas kazni u evropi ni zato sto jedete necisto meso! Nego mu smetaju zuti ljudi, pa ondak crveni, pa crni! Sve njih tamani, a vi im ne smetate, vas belce on obozava!!!da obožavamo onda bi nam uzeo Bog makar pomalo.
Ma nemoj! Ti mozes a ja ne?ja ću samo da kopiram a ne ti.
Naguravanje nije tuča. A kod vas još monasi. Dva badnjaka na Cetinje gde su sve svetinje.
ko to kaže ne izmišljaj.
Danas ingnorišeš nebi kopirao , što možeš stim kopijama , jedino rit (guzicu) obrisatitoliko vas ignorišem da sam uzeo vaše koment. i kopirao pa sigurno 10 stranica A4 formata.
Dobro veliš , nek nam pokaže gdje meta ? LažeUh evo, bas sam se uznemirio!
Kazes da su nam argumenti smesni i postavljas ih u grupi na fb, a ne smes da nas pozoves u grupu!? Zasto? Znaci da su nam argumenti superiorniji od tvojih!
Veću glupost nisi mogao provalitBog će ukinuti PC jer nema svrhe da postoji, kao ni KC. Samo polako da izvuče još koga i onda kraj.
U africi vam se pastori tuku za vlast, ti si dobio po nosu od adventiste u crkvi! Bas ste mirni
Osoblje lokala je oduševljeno ovim potezom, jer, kažu, "platili su nam da pijemo, umjesto da radimo" .
Ono što je meni naj zanimljivije je natpis koji su adventisti postavili na lokalu, očito je to znak tkosu i štosu :
"Closed due to the appearance of evil", što bi u prevodu značilo "Zatvoreno zbog pojave zla".
Tkoće tga znat , njihova vjerovanja su čudnaAh, da kava kao "zlo"... Šta ćeš sestro, tako ih je učila "vidovita" koja im je "duh proroštva".
Ps. nije za ovu temu, ali nikome nije jasno otkud kava - kafa na listi "zala", kada se ista ne pominje u Starom Zavjetu, uostalom ne pominje se ni duhan...
Teško je razumjeti Adventiste ,i nihova temeljna načela sekte.
“Kupi psa jer to je jedini način da za novac dobiješ ljubav.”Šta ti ovde braniš PC a tvoji su ih proterali sa vekovnih ognjišta.
Ovde ste se ujedinili u patološkoj mržnji prema advent. a ovamo jedni drugima oči vadili.
Ubijali se, mrzili, proklinjali. E to ste vi saudikeji i fariseji.
Kao i fariseji i Jevreji sa Rimljanima protiv apostola i hrišćana.
“Kupi psa jer to je jedini način da za novac dobiješ ljubav.”