Ponavljaš besmislene arg. na koje sam dao odg
I ponavljacu do besvesti da te oteram sa foruma! Tvoji su komentari besmisleni, dve reci na svaki moj navod dajes, boris se nadglasavanjem!
Tebi je nula, ti kad ti ne odgovara biblija onda je zaobilazis i dajes istoriju! Ignorantu!
Krše Božji propis o hranu i sada ih je 500 miliona u karantinu.
Ma jel, a zasto nas nije kaznio pa i mi jedemo necistu hranu! Nego bas kineze?
Eno se situacija smiruje, nesto ti omanuo bog!
pišeš malim bog za mog Boga.
Naravno d pisem malim tvog boga koji je satana! Ti satanu proslavljas, imas demona! Legion je u tebi!
Evo dokaza da se lažno za mene moliš.
Blagoslovio te Trojedini - Bog Otac Bog Sin i Bog Sveti Duh, i isterao ti besove!
A gde si ti propovedao kinezima a gde tvoja crkva? Ni reci jedne o misevima ni upozorenja dali niste!
Pored toga situacija se alsmiruje, izgleda ti je bog opet omanuo! Lazni proroku!
Pa gde je HAC izjavila da bog kaznjava kinze zbog miseva, daj da vidimo?
Ni jedno jedino saopstenje nakon epidemije, ni jedno jedino upozorenje, samo ti lamprdas ovde da ih kaznjava jer jedu miseve, i to nama govoris umesto njima, ne postupas po onom sto ucis i ne propovedas licno, jer si kukavica!
Sta sedis ovde idi na kineske religiozne forume da im tamo objavis evandjelje o misevima! Nemas dela, nemas nista a pored toga si lazni prorok!
Zar sam im ja rekao da jedu miševe i svinjetinu? Jesam im ja stavio karantin ili su sami sebi svojim načinom života.
Oni ne znaju da je to greh, niko ih nije upozorio, i ni sada kad je epidemija izbila! A ti ne radis nista da ih upozoris i spases od smrti kao ni tvoja crkva! Lamprdas ovde nama, umesto da ides na kineski forum da im svedocis! Nemas dela!
Cuj bog kaznjava one koji i ne znaju da grese? To je Tripova teologija!
Tvoj način izražavanja dokazuje mržnju pre svega prema Bibliji.
Moj nacin izrazavanja je u skladu sa sagivornikovim, a ja nikog ne psujem, vec kazem da se na tebe primenjuju svi uvredljivi nazivi iz biblije kojim se opisuju licemeri! Imas problem s tim, smeta ti sto te biblija naziva pogrdnim imenima???
Pa vidim kako im uzima zivote, eno se situacija smiruje! Opet je tvoj bog omanuo a ti si ispao lazni prorok!
Netačno pre 3 dana 242 mrtva i 15.000 zaraženih, prekjuče 5000 zaraženih i 120 mrtvih.
Nemas tacne informacije, nije 242 nego vise od 1000 zarazenih i u kini se situacija smiruje!
A vas će Bog ukinuti jer niste nikakvo svetlo sadašnjem vremenu.
Ma sta mi naprica, nas ce ukinuti a vama ce dati novac! Bas to dokazuje da ste djavolovi sinovi!
Vi se raspali na 50 000 sekti, imas projekciju!