Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ma hajde, zar misliš da su ljudi toliko naivni pa neznaju čija je to kuhinja ??
sotona radi na tome da se obori sveta institucija braka, koje već i je u 99% slučaja
i ne samo to nego još gore da se homoseksualnost proglasi kao čisto neka normalna pojava,
nakon toga im još crkve dozvole posvajanje djece, i evo ti pravo malo remek djelo zla
šta če reći dijete u školi koje posvoje homoseksulaci imam dva tata
a dijete lezbijki če govoriti imam dve mama
strava, je mala riječ za to
još jednom apeliram da se promijeni naziv teme jer nije ispravan naziv katolici
treba promijeniti u rimokatolici, to je pravo ime te crkve
a ne se lukavo skrivati
spedy: ma može se papa skrivati iza naziva katolici, to mu je sve
dok čete se vi ko fol zauzimati za homoseksualce, trudičete se svim silama gurnuti ih još dublje u propast grijeha. , kako ?
pa preko nedelje, marije, trojstva i ostalog oružja kojim se borite protiv cijelog čovječanstva
sve čete učiniti samo da i oni slučajno nebi nekako doznali istinu koja spašava, prihvatili je i preobratili se
e pa znajte da ima Jedan koji je jači od svih laži
ime mu je Put Istina Život
ako možeš shvati
Isus je spasitelj svih ljudi, sve bolesti liječi, svima nesebično pomaže,sve ljude pomiruje s Bogom
Moje skromno mišljenje ja da smo daleko još od bilo kakve saradnje. Na žalost...
Verujem da je tvoj trud u zbližavanju iskren i pošten. Cenim to i smatram ga potrebnim. Vreme leči sve rane ali ne bez muke i truda obe strane. I zbog toga je ovaj Forum dobar i potreban (između ostalog) jer promoviše mnoge vrednote, primerice toleranciju, oprost i pomirenje. Nama treba još i strpljenje. I za mene je sve to razočaravajuće jer svega će biti, samo nas više neće biti.
A šta se tiče ove problematike u Hrvatskoj: zdravstveni odgoj vs vjeronauk i crkva vs država, lično smatram da je to nepostojeći problem, bacanje prašine u oči,skretanje pozornosti sa pravih problema kao npr., vraćanje crkvene imovine i pokušaj izmene tzv., "Vatikanskog ugovora" kojim je Hrvatska kupila priznanje Vatikana `91 ali se zato obavezala na prevelika redovita novčana davanja crkvi, naravno iz državnog budžeta. Čak i sveštenici u Hrvatskoj primaju platu iz državnog budžeta i to ne malu. SDP kao omraženi komunisti u Hrvatskoj hoće sve to najpre da smanje a onda da ukinu a crkva im otvoreno daje do znanja da to neće proći bez đavla. Crkva u Hrvatskoj ima veliki utjecaj na biračko telo. bla,bla,bla, ... udavi sam sebe i da ne duljim više, zadržavam pravo da grešim ovde u svim svojim navodima a temeljio sam ih na izvadcima nedavnog službenog izveštaja Ambasadora Vukičevića i u tu svrhu prikupljenih saznanja.