Pravoslavci i katolici štite hrišćanstvo

Član
Učlanjen(a)
15.01.2013
Poruka
555
Daj malo pobliže objasni meni šta ti znači to "mozak je malo retardan u sinhronizaciji jezika" jer ja sam priglup i prost čovek a ne kao ti, pametan i pristojan (pogotovo prema damama).

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
dama, gdje je *dama* kad uredno vređa
onda negje ostavlja to svoje *dama* skida ga sa sebe ili ???

Član
Učlanjen(a)
15.01.2013
Poruka
555
dama, gdje je *dama* kad uredno vređa
onda negje ostavlja to svoje *dama* skida ga sa sebe ili ???

Zaboravio si da objasniš šta ti znači to: "mozak je malo retardan u sinhronizaciji jezika".Daj barem jednom napiši ono šta te se pita. Pokušaj da ne misliš na Isabeletu samo na kratko, samo nekoliko trenutaka i bar jednom odgovori nekome nešto.

Član
Učlanjen(a)
24.09.2010
Poruka
544
Iako je ovo gomila gluposti reći ću samo jedno - budite srećni što su vam to jedini problemi. Kada ste vi vladali svetom, nas ste nabijali na kolac, palili i mučili samo onako kako verski fundamentalisti znaju i mogu.

Član
Učlanjen(a)
15.01.2013
Poruka
555
Zaboravio si da objasniš šta ti znači to: "mozak je malo retardan u sinhronizaciji jezika".Daj barem jednom napiši ono šta te se pita. Pokušaj da ne misliš na Isabeletu samo na kratko, samo nekoliko trenutaka i bar jednom odgovori nekome nešto.

Spidi, kume, ti si nesposoban da daš bilo kakvo suvislo pojašnjenje o bilo čemu šta pišeš. Ti nemaš blagoga pojma šta i o čemu pišeš i nisi svestan da ti se pogoršavaju simptomi daljnjim pisanjem i to rapidno. Kada bi se tebi zabranilo da o sebi pišeš dobro a o drugima loše, ti uopšte više ne bi umeo da pišeš.

Iako je ovo gomila gluposti reći ću samo jedno - budite srećni što su vam to jedini problemi. Kada ste vi vladali svetom, nas ste nabijali na kolac, palili i mučili samo onako kako verski fundamentalisti znaju i mogu.

Jesi li 100% siguran da je to što ti nabijaju odostraga baš kolac?

Ti sebe ne možeš ni u ogledalu da vidiš, pa čak ni da zamisliš sebe onakvim kakvi te svi drugi vide.

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
ponavljam
nisam ti ja kum

btw
ovo je tema gdje pravoslavci i katolici štite *ono* što oni nazivaju kršćanstvom
prema tome ljepo se ponašaj u skladu sa propisima
pitaj pametno

evo imam ja jedno pitanje
buduči da im je ljubav ista vjera:
jesu li javili muslimanima, islamu, da i na jih kreču tom silnom ljubavi
da iskopaju dovoljno grobova , kako bi eventualni preživjeli mogli u potpunosti sahraniti tu njihovu silnu ljubav
:???:

mislim da je pitanje vremena kada če oni objaviti ljubav cijelom svijetu, znači svim konfesijama
(oni koji neznaju , konfesija (lat.), priznanje, očitovanje; ispovijedanje neke vjere, vjera, vjerska zajednica)

zašto pitam ?
pa kada se brani *ono* što oni zovu kršćanstvom, upotrebom sile a ne Biblijom,
šta bi se drugo moglo očekivati osim prolijevanja krvi ??

ili još bolje pitanje
kako umiju baratati Biblijom, a danas već nemogu obraniti nedelju (ovdje na forumu), pa ni sve ostale dogme *svog* kršćanstva ?? :thinking:

kako če braniti svoje dogme u očima cijelog svijeta ?? kojeg svijeta, pa valjda onog kojem objave ljubav
imaju li dovoljno vojnika, oružja za to ili.....

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
poštovani uredniče
ljubazno molim ovim putem da se ispravi tekst u naslovu teme
paroslavci i katolici štite krščanstvo
treba pisati *rimokatolici*
jer nigdje ni u jednom registru nije registrirana nikakva katolička crkva
treba promijeniti naziv
pravoslavci i rimokatolici štite kršćanstvo

zna onaj tko je započeo tu temu jako jako dobro o čemu ja pričam
samo se rim lukavo sakrio iza onog *katolici*
tu crkvu treba zvati njenim pravim imenom, rimokatolička crkva

Član
Učlanjen(a)
15.01.2013
Poruka
555
Ljuti se ti koliko hoćeš, ali po ovom krivovjerju ti si sektaš

opet ti sa izjavom, vidim mozak je malo retardan u sinhronizaciji jezika

ma kako da ne, samo vatikan zna tko su krivovjerci

a ona glasovita Isusovo izjava: ne sudite dok ja ne dođem, to se njih ne prima
jer oni su smrtno osudili milione vjernih kršćana

Kume-nekume, ovo je tvoj post - pojasni.

Čiji mozak ja malo retardan u sinhronizaciji jezika i šta to tačno znači?

Ovo pitanje ne umem da postavim pametnije i skladnije sa propisima jer ovde tvoji lični propisi ne važe niti koliko ti je smrada u pupku. I odmah ću da ti odgovorim na tvoje pitanje kako bi i ti trebao.

Ne znam ko su to "oni", pa ni ne znam jesu li kome šta javili. Ne znam jesu li muslimani krečili ili kopali grobove. Nigde nisam pisao o tome pa ti ne mogu ni pojasniti, nisam nikada ni mislio o tome a i nikada neću na tvoj način jer imam skroooz na skroooz drugačiji mentalni sklop od tvoga. Pitao si me ja sam ti odgovorio. Znam da nisi zadovoljan odgovorom ali sam ti odgovoriooooooo. Pa sad ti odgovori meni jer si po minimumu uljuđenosti dužan odgovoriti na ovo pitanje jer se radi o citiranim tvojim navodima iz tvog posta. Sledi pitanje:
Pojasni tekst iz svog sopstvenog posta a posebno navod, citiram:"mozak je malo retardan u sinhronizaciji jezika"završen citat.

To nije u skladu s temom, kao što kažeš, ali je tvoje pa zato objasni. Je li ti sad jasno, bre? Ne piši o Isabeleti, Papi, kršćanima , muslimanima ni o markovim konacima nego pojasni svoje sopstvene reči.

Pitanje:
Šta znači mozak je malo retardan u sinhronizaciji jezika?

Odgovor: ...

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ruska pravoslavna crkva je ponudila Rimokatoličkoj crkvi stvaranje jedinstvenog fronta za zaštitu hrišćanskih vrednosti
Ako ce se taj front zasnivati na zastiti Hriscanskih vrednosti koje su proizvod biblijskog otkrivenja, onda je to u redu, ali ako se misli na zastiti tradicionalno dogmatskih ucenja crkava to je vec lose, jer ce to preci u diskriminaciju ostalih Hriscanaskih zajednica koje svoju veru zasnivaju samo na bibliji, sto moze biti Ekumenizam u malom iz kojeg ce proisteci nesto mnogo vece, a to je progon neistomisljenika. I jos nesto, nemojte vredjati jedni druge.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
a što ti to mene ovdje napadaš ??
jesi ti njezin klon, advokat, tata, mama ??
idi svojim putem, mi ovdje diskutiramo o pravoslavcima i rimokatolicima kako brane kršćanstvo

za domaću zadaću pronađeš, proučiš mozak
kako , šta , simpatikus - parasimpatikus
vidi ja nemogu na tvoj nivo se spuštam, jer ako to učinim,
razbičeš me iskustvom i znanjem :roll:
pišem ti jasno i glasno ima bre ceo svet te razume,
ako treba mogu i na kirilicu, znam i to, učio ja

Poslednja izmena:
Natrag