Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.303
Jadan si!
Nema šta, "hrišćanski" rječnik iz prve ruke. Prava reklama za crkvu kojoj pripadaš.
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Jadan si!
Pa izvrnuto je u smislu da nije u skladu sa kontekstom ostatka biblije o toj temi, a ne da si pogresno citirao. Naveo sam tekst koji to pojasnjava dodatno. Dakle Sveti Duh ne dobija svako vec samo clanovi crkve.. Uzevsi samo ovaj tvoj tekst ispada da svako moze primiti nadahnuce za tumacenje a to nije tako!
Ti veruj kako zelis..
Vec sam dokazao pa ne citate, to nije moj problem. Neka drugi procitaju diskusiju pa nek sami zakljuce ko je u pravu. Ne moramo mi do besvesti vrteti isto..
A kazes da ''pismo tumaci samo sebe'' pa zasto onda ti tumacis? Uzas jedan , vi ste sami sebi kontradiktorni. Tacno se vidi da ste lazni!!!
Kako to da piše da je subota za čovjeka, a nije napisano da je samo za Jevreje kako neki misle?
Šabat je UVEK od stvaranja pa do danas bila Subota data čoveku za odmor.
Oni koji se bore protiv Subote, ne vole ni Boga, ni život koji im je dao, ni tvorevinu Božju, jer subota je simbol stvaranja, života, i Boga kao tvorca.
Gde piše da je BOG rekao Shabat je simbol Njegovog stvaranja? Gde?
U dekalogu? Onom datom Izraelcima pod Mojsijem?