Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Mire, ja taj tekst nisam naveo, nego si ga ti naveo, pa ko se pravi lud ti ili ja?
Ti si izjavio da sam ja izvrnuo tekst is Jovan 16,13. jer ja sam samo njega naveo. Pa lepo sam te upitao navedi sta sam ja IZVRNOU????
Evo ponovo ti ga prilaze:
Mire, naveo sam tacno onako kako pise: "A kad dodje On, Duh istine, UPUTICE VAS NA SVAKU ISTINU..." Jovan 16,13.
To nedvsmisleno govori da je uloga Svetog Duha da ljudima objasni istinu i da ih uputi na pravi put. Prema tome Mire nista ja nisam izvrnuo doslovno sam naveo tekst i dao sam ti referencu da mozes to proveriti.
Sve najbolje
Pa izvrnuto je u smislu da nije u skladu sa kontekstom ostatka biblije o toj temi, a ne da si pogresno citirao. Naveo sam tekst koji to pojasnjava dodatno. Dakle Sveti Duh ne dobija svako vec samo clanovi crkve.. Uzevsi samo ovaj tvoj tekst ispada da svako moze primiti nadahnuce za tumacenje a to nije tako!
Ti veruj kako zelis..
Vec sam dokazao pa ne citate, to nije moj problem. Neka drugi procitaju diskusiju pa nek sami zakljuce ko je u pravu. Ne moramo mi do besvesti vrteti isto..On nije u stanju da da razumnu analizu i da dokaže da si izvrnuo stih.
A kazes da ''pismo tumaci samo sebe'' pa zasto onda ti tumacis? Uzas jedan , vi ste sami sebi kontradiktorni. Tacno se vidi da ste lazni!!!Pošto nećete da vam mi tumačimo, onda vam tumače demoni.
Poslednja izmena: