UPLOADER
- Učlanjen(a)
- 19.10.2010
- Poruka
- 3.322
Hvala ija tebe pozdravljam i želimti dobro jutro , a sad moram ići raditPridružujem ti se antonijadz i podržavam tvoje reči.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hvala ija tebe pozdravljam i želimti dobro jutro , a sad moram ići raditPridružujem ti se antonijadz i podržavam tvoje reči.
Posto je on odbio ovaj moj predlog, obavestavam sve clanove, da ja nista vise ne mogu po tom pitanju da ucinim, i necu se time vise ni baviti, jer svako je odgovoran za svoje reci i postupke, kako Tripo, tako i svi ostli Adventisti ili ne Adventisti.
Posto je tema otvorena upravo iz razloga zblizavanja clanova foruma za religiju, i odklanjanja svih sukoba koji vode u jednu nezdravu atmosferu medju clanovima, mislim da je ova tema najbolje mesto da iznesem ono sto sam pokusao da ucinim u tom cilju.
Što si me pitao kada si svjedno znao da neću pristati, jedino ako ti je želja da se njima dodvoravaš. Ja nemam tu potrebu.
S njima zbližavanje, pa to je nebiblijski. Sa njima možeš jedino biti blizak ako jedeš svinjetinu, pušiš, piješ alkohol itd.
Nije stvar u dodvoravanju, vec u ispunjavanju Bozje reci koja kaze:
"Delite potrebe sa svetima; primajte rado putnike.
Blagosiljajte one koji vas gone: blagosiljajte, a ne kunite.
Radujte se s radosnima, i plačite s plačnima.
Budite jedne misli među sobom. Ne mislite o visokim stvarima, nego se držite niskih. Ne mislite za sebe da ste mudri.
A nikome ne vraćajte zla za zlo; promišljajte o tome šta je dobro pred svim ljudima.
Ako je moguće, koliko do vas stoji, imajte mir sa svim ljudima.
Ne osvećujte se za sebe, ljubazni, nego podajte mesto gnevu, jer stoji napisano: Moja je osveta, ja ću vratiti, govori Gospod.
Ako je, dakle, gladan neprijatelj tvoj, nahrani ga; ako je žedan, napoj ga; jer čineći to ugljevlje ognjeno skupljaš na glavu njegovu.
Ne daj se zlu nadvladati, nego nadvladaj zlo dobrim" ( Rimljanima 12. 13 - 21 )
I šta je tvoj predlog, šta uraditi ? Podići zidove, razvući bodljikavu žicu ?
Pametan si čovek tripo41, uvidjaš li ružan ideološki prizvuk koji dopire iz ovakvog stava ?
Nije ovde samo reč o biblijskom i nebiblijskom već i ljudskom.
Možda otvoriti koncentracione logore? Gasne komore za one koji ne slede "bibliju" po njegovom ključu?
Lepo je na drugom mestu Mire okarakterisao Tripa rekavši da bi da je rat , on Tripo sve nas pobio da može.
Zato na drugoj termi sada napada Laodikeju.
Pročitaj malo svoj post, pa onda lupaj o projekciji. Ali, ne, ti sve znaš, jer imaš "Biblijsku" nauku.To ste vi radili.
Opet projekcija.
Naravno svaku lažnu nauku. Nema te crkve ili pojedinca koji kada iznese lažnu nauku da ga neću napasti mislim na nauku.
Pročitaj malo svoj post, pa onda lupaj o projekciji. Ali, ne, ti sve znaš, jer imaš "Biblijsku" nauku.
E pa vidiš, sa takvima kao ti, ne bi se ni molili.
Jer mi nemamo ništa sa služiteljima šatora.
A čak ni to nisi jer nisi obrezan.