Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Tacno Antonija, ja verujem tako kako sam izjavio, i to misljenje ne menjam, s time - da moj poziv na zajednicku molitvu nije bio poziv da svi prihvate moj stav, vec da se u molitvi svako obrati Bogu da mu to otkrije, kao i da se mi zblizimo, da ne bude ovakvih konflikata medju nama, vec da budemo vise ujedinjeni u ljubavi i toleranciji, da mozda zajednicki uputimo molitvu za neki problem koji bi neko izneo, za obostrano savetovanje, itd..
Super jasam za , za koga se treba pomolit u bilo koje vreme , ja sam zaMoj akcenat je bio na vreme molitve, recimo, da odvojimo talno vreme u jednom danu, i da u tom satu svi uputimo molitvu jedni za druge, ili za nekoga ko bi imao neki problem, i želeo da se svi molimo za tu osobu.
Pa to već ima u UN i to nije nimalo pozitivno ocijenjeno u Bibliji. Ali ako ljudi imaju ispravnu sliku o Bogu onda da.
Jel ova ideja zaživela ili ne ?Moj akcenat je bio na vreme molitve, recimo, da odvojimo talno vreme u jednom danu, i da u tom satu svi uputimo molitvu jedni za druge, ili za nekoga ko bi imao neki problem, i želeo da se svi molimo za tu osobu.
Ja već imam isskustvo u zajedničkoj molitvi.
Konkretno bih pomenuo jednu osobu sa kojom sam se dogovorio da se zajedno pomolimo u određeni sat za problem koji je ta osoba imala.
Bog je nakon toga učinio veliko čudo.
Jase ispričavam (izvinjavam) tebi Laki , Marku ,i svim Kršćanima Adventistima akosom vas bilo čim uvredila , a znam da jesam , nekami Bog oprosti ,a iviDakle, ono sto sam ucinio je to "da sam uputio poziv Tripu da se javno izvini svima za nacin pisanja koji ocigledno vredja druge clanove neadventiste, ali da i on pozove druge da to ucine, kako bi smo poceli jednu diskusiju u duhu tolerancije i ljubavi"
Tako je Laki , svatko je odgovoran za svoje postupke ,i grehe , evo ija pozivam Tripka na pomirenje , ja mu sve opraštam ,i pozivam gaPosto je on odbio ovaj moj predlog, obavestavam sve clanove, da ja nista vise ne mogu po tom pitanju da ucinim, i necu se time vise ni baviti, jer svako je odgovoran za svoje reci i postupke, kako Tripo, tako i svi ostli Adventisti ili ne Adventisti.