UPLOADER
- Učlanjen(a)
- 19.10.2010
- Poruka
- 3.322
Agde stoji dase mi moramo moliti zajedno sa vama , gde piše daje vaša slika ispravna prema Bogu , a moja iskrivljenaGdje ovdje stoji da se treba zajedno moliti sa njima? Nigdje, kako da se moliš zajedno kada oni nemaju istu (ispravnu) sliku o Bogu kao mi što je imamo?
Kako ti znaš da nema zagrobnog života ?Kako da budeš sa njima jedna misli kada oni vjeruju u paganske budalije poput zagrobnog života i sl.
Oljubavi i miru treba govoriti , i onda je to prava vjera , a Tripko ne daje protiv svega , sad napada i tebe koji mu želiš dobroNisam bio toliko eksplicitan, vec sam govorio o ljubavi i miru sa ljudima, cak i sa neprijateljima, a opet ne praviti kompromis, vec teziti da se ti ljudi obrate.
Što reći na ovo tvoje , naj bolje prešutjetiNaravno svaku lažnu nauku. Nema te crkve ili pojedinca koji kada iznese lažnu nauku da ga neću napasti mislim na nauku.
Samo su njegovi spotovi ispravni , svisu drugi ništavilo , žalosnoPročitaj malo svoj post, pa onda lupaj o projekciji. Ali, ne, ti sve znaš, jer imaš "Biblijsku" nauku.
Očito loše tumačiš Bibliju , pitaj Marka ,i druge Adventiste kako se to tumači , nije sramota pitati ako to neznašNaravno da je imam, jer dokazujem smislom koji se nalazi u Bibliji.
Ako je naš Bog takav , kakavlije tek tvojI ne trebaš jer tvoj bog i nije pravi Bog.
Tvoj bog je mučitelj, drzak, tiranin itd.