Потоп из Библије

Član
Učlanjen(a)
01.02.2011
Poruka
702
Radi diskusije da pretpostavimo da je Isus postojao i da je stradao na krstu za nas. Tehnicki, bog je samo pozajmio svog sina odnosno sebe na jedan vikend i posle je vratio svog sina sebi odnosno vratio se sam sebi. Znam, zvuci budalasto ali vi verujete u to.
Ako hocemo da verujemo u mitologije, realno Prometej je propatio vise od Isusa da bi nam dao vatru a njega ne nosite oko vrata. Nije fer. Umalo da zaboravim, Prometeja je na muke osudio Zevs, a spasio ga je Herkul, sin Zevsov odnosno sin bozji. Mitovi o sinovima bozjim spasiocima su dosta stariji od mita o Isusu i nema nista originalno u Isusovim avanturama u jevandjeljima, ko je citao barem nesto od grcke mitologije moze videti da su jevandjelja plagijat i da su danas napisana, autori bi morali da plate naknadu za autorska prava.
Elem da se vratimo na temu. Koje su rase bili akteri plagijata na ep o Gilgamesu.

Jadan si ti covek bas mi te zao!!

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
Pre svega meni je moj Otac koji me stvorio rekao da sam (COVEK po njegovom oblicju) a nigde u najstarijoj knjizi covecanstva ne pise da sam ja homosapiens.kad sam ja izucavao evoluciju,marksizam,i bio pionir ti se jos nisi ni rodio prijatelju,ali sam izaso isz te zablude vec odavno.

nauka stoji na mestu sto se tice evolucije,a napreduje kvantova fizika-DNA,DNK tehnologija,koja kako vidim tebi nije poznata!

Zasto brate hoces da iz sebe napravis majmuna?zar ti nije bolje da budes stvoren od Boga?zato mi ljudi i imamo jedini na svetu kreativni razum jer smo stvoreni po oblicju Bozjem i imamo moc stvaranja sto se nebi reklo za ostali zivotinjski svet kako ti kazez (SISARI)

A sta je to kvantova fizika? A sta je to kvantova fizika-dna? Koja je to dnk-a tehnologija? Jel su vas to popovi ucili o fizici i biologiji?

Član
Učlanjen(a)
01.02.2011
Poruka
702
A sta je to kvantova fizika? A sta je to kvantova fizika-dna? Koja je to dnk-a tehnologija? Jel su vas to popovi ucili o fizici i biologiji?

DNA-DNK je iz cega si ti stvoren,informacija tvog genetickog koda,kao jedna i jedina licnost koja se vise ne radja.DNA kada bi naucnici moglio da desifruju oni bi znali i kod zivota bratko,ukratko DNA je celija koja sadrzi informaciju tvog;tela,razuma,i kao stvorenja jedinstvenog takve vrste na svetu-posebna LICNOST.

To znaci da nemozes biti Majmun,lav,macka,zmija itd a vec samo covek,nemozes se ukrstiti s zivotinjim jer su vam razni DNK.

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
nas DNK je blizi majmunu nego sto je konj blizak magarcu, cinjenica, cisto da kazem koliko se razlikujemo od zivotinja :)

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
DNA-DNK je iz cega si ti stvoren,informacija tvog genetickog koda,kao jedna i jedina licnost koja se vise ne radja.DNA kada bi naucnici moglio da desifruju oni bi znali i kod zivota bratko,ukratko DNA je celija koja sadrzi informaciju tvog;tela,razuma,i kao stvorenja jedinstvenog takve vrste na svetu-posebna LICNOST.

To znaci da nemozes biti Majmun,lav,macka,zmija itd a vec samo covek,nemozes se ukrstiti s zivotinjim jer su vam razni DNK.

Znam sta je dnk ali i dalje ne znam sta je kvantova fizika i kvantova fizika-dnk-a.

Član
Učlanjen(a)
01.02.2011
Poruka
702
Ako nemas odgovore na pitanja idi kod svojih verskih i zivotnih vodja-gurua i pitaj ih sta da mislis. U medjuvremenu nemoj da se spustas na hriscanski nivo da kad nemas argumente napadas ljude na takav nizak i prost nacin.

Ha,ha,ha ko mi to kaze?samo reci, ima da ti stavim takve stvari ovde da ces da se izgubis iz momenta! neki momci su se opekli ovde na forumu samnom na primer kao cini mi se simi.

Natrag