VIP
- Učlanjen(a)
- 14.07.2011
- Poruka
- 19.107
Pa ok, ne treba dakle konsultovati Crkvu tj.stručna tela crkve po ovom i sl.pitanjima. Ti si sam zaključio bez da pitaš i to je ok. Mislim da taj princip samo treba da promeniš i u širem kontekstu..što ne znači naravno da nikoga ništa ne pitaš..ali prosuđućivanje i osvedičenje kao i u ovom slučaju mora biti tvoje.
Rukovodstvo Adventisticke crkve zajedno sa Generalnom konferencijom i svim lokalnim crkava je odbaceno od Boga 2008 godine, jer su oni koji sede na celu crkve grubo odbacili Bozje delo i njegove sluge koje je on podigao za probudjenje i reformu crkve.
Nije odbacena crkva, jer ona je nesto najmilije Bozjem srcu, ali on vise ne deluje preko otpalog rukovodstva.
To znaci, da rukovodstvo od 2008 godine nije pod upravom Bozjom, i sve sto oni cine, svaka odluka ili pokusaj da nesto rade u Bozje ime, je njihova licna inicijativa koja nema dodirne tacke sa Bogom i njegovom voljom.
Danasnji autoriteti i nosioci istine i oni koji deluju u Bozje ime i pod njegovom upravom su oni koji su pozvani na delo probudjenja i reforme.
Tako da ja kao odabrani Bozji vesnik ne treba da idem njima da se konsultujem, jer upravo treba da bude suprotno, da to oni ucine.
Ne da se konsultuju samnom, jer ja sam samo orudje Bozje, vec da prime Bozju rec i poruke za danasnje vreme, da se pokaju, obrate primenivsi iskustveno opravdanje verom, krenu putem posvecenja i zajednice sa Bogom iz trenutka u trenutak, i mole se Bogu da ih on vodi, i ako je to jos uvek ikako moguce - da ih zajedno sa svima ostalima upotrebi u zavrsnoj etapi objave jevandjelja u sili poznoga dazda.