Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Nemozes osporiti ono sto sam napisao, a to je, da je - "Russell doktrinu o nevidljivoj prisutnosti preuzeo od jednog adventiste".Miler nije imao sledbenike, jer nije bio nikakav duhovni vodja, a oni koji su dolazili na njegova predavanja bili su pripadnici razlicitih crkava, cak i Rimokatolici.
Mire, u svemu sto si ti obukao u negativno ruho ( i ako tu nema niceg negativnog vec ti to tako prikazujes ) zaboravio si samo jednu licnost, a to je Bog koji je sve vodio i isplanirao, i objavio se ljudima, i objasnio sve u vezi Milera, i njegovog tumacenja Danila, i greske koju je napravio.
Tvoja je stvar sta ces pisati, ali ovakve stvari se ne iznose laicima koji ce ja verujem 100 procenata poslusati tebe, jer mi smo sekta, jer tako Mire.
Ali hvala Bogu, onaj gore te gleda, i zato se ne igraj sa njim u zavodjenju onih koje smatras svojim potencijalnim zrtvama koje ce poslusati ono sto iznosis.
A ja ponavljam, sve si ti to obukao u ruho negativnosti, i ako je tu sve cisto i po Bogu..
A Boga ne mesaj u ovo, jer on nije rekao da ce njegovi sledbenici odredjivati kraj sveta! Suprotno tome rekao je "ne pripada vama da znate vremena i case koje je otac zadrzao u svojoj vlasti.. "
A sto se tice "potencionalnih zrtvi", lovci na zrtve ste vi, dok mi nismo dosli na forum sa ciljem da sirem auditorijumu namecemo svoje ucenje ili da budemo ucitelji, vec da razumno diskutujemo i razmenjujemo misljenja. Problem je sto sa vama nema razgovora, vi ste lovci na duse koji reklamiraju i nasilno namecu svoju veru..
Poslednja izmena: