Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Svedoke je direkktno podigao sotona preko svojih agenata Jeyuita, i dvojica Jezuita poimenice su stvorili izokrenutu bibliju JS novi svet.
Sotona je preko "lopova jezuita" i tvoju adventističku sektu stvorio.![]()
Ovo je neistina, jer Jezuiti su ubaceni tek u novije vreme,
Netočno. Jezuiti su gotovo svemogući, i sotona je preko njih u 19. stoljeću stvorio vašu adventističku sektu.
Pre ste govorili da su Masoni.
Marko, niste vi poceli od nikakve nule nego uzimate Milerovu racunicu i na tome temeljite svoju teologiju, jer ste i sami ocekivali Hristov dolazak 1844. i bili njegovi sledbenici.Dobro jutro Mire,
Kada ti ne bi izvrnuo cinjenice izgleda da ti ne bi ni bio Mire. Jel tako?
Pre svega da ti jos jednom objasim pa prestani sa tim lutanjem.
Prvo, mi uopste ne negiramo vezu sa Milereom. Za nas Miler je u svoje vreme i na svoj svojstven nacin odigrao dobru ulogu. Svojim propovedanjme uspeo je za nekih 14 godina da uzbudi narod i pozove ga da prucsava Bibliju. Miler nije osnovao svoju crkvu, on je pripadao baptismoma, ali je isao od crkve do crkve i ko god ga je pozvao on je isao i propovedao. Cak je pravilno proracunao Danilovo prorocanstvo, samo pogresno ga je primenio. U ono vrem svi hriscani koji su doilazili na skupove da ga slusaju nazivali su se adventistima iako su jos uvek svi bili clanovi svojih crkava. Tako Milerov rad za nas ima svoju vrednost, ali on nije ni imao nikakvu odredjenu ili posebnu teologiju. Kada je nasa crkva osnovana 1844. Miler je vec bio star i posle pet godina je i umro.
Tako Teologija nase crkve nema veze sa Milerom, jer ni on nije imao odredjenu teologiju. Vidis mi ne negioram vezu sa Milerom kako si ti to naveo, samo iznosimo cinjenice da u pocetku ni mi Adventisti nismo imali odredjenu teologiju, jer su to bili vernici koji su potiicali iz raznoh crkava i svako od njih je imao drugacije verovanje. Zato mi smo poceli od nule. Osnovane su tzv konferencije koje su se povremeno sastajala a koje su trajale po sedmicu ili dve, na kojima su raspravljali o pojedinim istinama Biblije. Kako su uspeli da shvate pojedine istine tako su ih i primali i protekle su decenije dok konacno Crkva nije imala definitivno svoju teologij.
Eto Mire, nadam se da si me sada razumeo.
Sve najbolje
Mire, u svemu sto si ti obukao u negativno ruho