Član
- Učlanjen(a)
- 12.09.2009
- Poruka
- 511
Ti vaši fazoni sa ''zanima me tvoje mišljenje'' - su totalno bezveze...
Zašto bi vas sem u svrhu vrbovanja - zanimalo ičije mišljenje ako imate jasno izgrađen vlastiti stav i mislite dovoljno jasno da ne kažem kristalno - svojom glavom...?
Nebitno je što se pražnjenje iste u sektaške svrhe praktikuje...
Odakle bilo kome od Vas pravo da tumačite i donosite zaključke o nekom čije mišljenje ste samo mogli naslutiti ako ste uopšte umeli da razumete tekst pesme mene kao sedamnaestogodišnjakinje...
Na osnovu čega zaključak da bih se uopšte branila kakvim citatom kakvog svetitelja ili ikoga drugog kad sam se isključivo u svakom postu braneći se od nasrtaja sektaša branila svojim pa čaki ružnim rečima?
Na osnovu čega ste dakle izveli taj dubokoumni zaključak?
Hvala za preporuku o Agape emisiji - samo - niti jednu ne propuštam i imam kolekciju - a naravno da mi je jedna od dražih ona o Tesli...
Inače - sa osam godina mi je mama poklonila knjigu - Tesla u pričama autora Sima Tesle - i u to vreme mi je neko vreme bila omiljena...
A što se pušenja tiče - naravno da niko nije primetio moj komentar o sastojcima cigarete, osim duvana i o šmrkanju amonijaka...
I - da li ljudi starog kova, fizički aktivni i uglavnom u prirodi mogu da se poistovećuju sa nama u ''urbanim'' sredinama sa zavesama od smoga i vremenski modifikovanim stražnjicama usled nekretanja?
Da li ćemo porediti te ljude čija se ishrana bazirala na prirodnim proizvodima i bez Emulgatora sa nama?
Da li npr. predispozicija ka kanceru ikome iole inteligentnom znači dovoljno da mu treba ''okidač'' kako bi postao aktivan?
Da li smo propustili da sastojci cigarete deluje na iste centre u mozgu kao i heroin i stvara čak i goru zavisnost?
Da li je iko od vas prisustvovao autopsiji pušača i imao šrilike da vidi takva pluća, pomiriše ih i upozna se sa tvari koja se ceđenjem tih pluđa nakupi - a koja je ''žešća'' od asfaltnog bitumena jer predstavlja najgušći mogući katran...
Da li je iko ikada imao uvid u začepljene krvne sudove nikotinskim naslagama - do te mere da krvotok jedva da i može da se kreće?
Da li znate da se ugljen monoksid - po hemijski utvrđenom pravilu - pre vezuje nego kiseonik
Da li znate da može čak i da se umre ako se predozira nikotinom - jer organizam ne dobije dovoljno kiseonika a dobije previše ugljen monoksida i bukvalno se otruje na mrtvo?
Zašto Vam je potrebno da neko aplaudira jer se neko ubija samo zato da bi poštovao njegov izbor...
Uostalom - nisam Vam ja ovde zadušna baba i to što se pravite nevešti i nepismeni pa vas mrzi da guglujete i saznate šta treba - stručno i precizno - vi se kačite za mene?
Zašto?
Takođe - ako je spam post sa konotacijom religijskom koja nekom ovde ne odgovara - zašto ondda isti takav post samo na temu koja bi mu čučnula nije spam?
Jer to nije sektaška diskriminacija?
Pokušaj diskriminisanja nečeg što je nemoguće pojmiti a što neko takav - zaboga - tvrdi da poznaje...
To je čista demonska averzija i satanistički pokušaj diverzije - mojim slobodnim tumačenjem...
Zašto bi mene bilo briga šta ko ima da mi kaže kad ne poznajem nikog od Vas i nemam ama baš nikakvu želju ni da vas upoznam...
Daleko bilo - šta više - meni se na to tako kvazi egzistiranje baca pegla - i predstavlja sramotu za svakog ne sa religijskim stavom - apsolutno nevezano za to - nego za ikoga sa iole zdravim razumom...
Niže forme života, kao amebe što tantraju i mantraju neke jako posebne reči jel te - abraka dabra - tandara mandara - broć
A pri tom ni svoj maternji jezik nit razumedu nit dovoljno znadu i poštuju...
Zašto bi nekog iole pri sebi i u sebi zanimalo nečije takvo sektaško mišljenje?
Jer to jeste upravo to - sekta - nevezano da li ćete cimati ateistu ili vernika...
Sekta je sekta i to je tako jasno kao dan - ko ima oči i razum na višem stupnju od ribice...
Tako da znate- baš me onako briga - dal' nekog zanima moje mišljenje - mene ne zanima vaše.
Toliko - uz svo dužno i nužno poštovanje.
I svakako - svako dobro svima pa i a i pogotovu - demonima ;-)
Mnogo mi je žao što si isključiva i što si prepuna straha da prihvatiš tuđa mišljenja- ne automatski da veruješ u to, nego da prihvatiš da neko ima taj stav. Najverovatnije da si imala neko loše iskustvo u životu i prepuna si osude. Toliko si puna osude da sve što nije pravoslavno to ti je demonsko. Nije mi jasno ako je istina
što si se onda javila. Niko tebe nije prozvao. U najmanju ruku, da ti izmučena savest bude mirna, pitanje nije bilo namenjno tebi jer ti imaš toliko ukorenjen stav da sa tobom nevredi diskutovati. Shvatila si forum kao mesto gde ne postoje tuđa mišljenja, nego samo ja ja ja ja ja i kako kaže otac Pajsije. Tvoj stav 0, nema ga, barem da si izvukla neku dublju poentu. Još umišljaš da se kačimo za tebe????? Nemam pametnija posla nego da tražim tvoje postove i da ih namerno komentarišem. Vidiš sliku avatara i odmah jaoooooo qku vid` demona sa tačkama po telu kako sedi u demonskom položaju, jaoooo čuj taština praznine... Hehehe, meni je (posle susreta sa jednim forumašem) ovakav stav blago rečeno smešan. Govori o skučenosti mozga (pošto ne poznajemo um kao pojam) ali koliko ste i ti i on prepuni osude i mržnje prema drugima, koji ‚‚ne dele" ista mišljenja sa vama, to prevazilazi sve granice logike. Znam da kao prava hrišćanka bi ti nas sve lepo osudila i spalila (jer se iz tvog posta samo to i vidi i čuje i oseća) gledaću da što manje odgovaram na temu gde si ti postavila pitanje. Jer ovo nije tvoj prvi put da ovako pišeš. Jer krajnje je ružno da ovako izgleda jedna konverzacija. Sve teme sigurno znam da nećeš komentarisati jer nemaš hrabrosti, te ako se svuda budeš javila na jedno mesto nećeš nikada. Biću zadovoljan tim jednim mestom.baš me onako briga - dal' nekog zanima moje mišljenje - mene ne zanima vaše.
Toliko - uz svo dužno i nužno poštovanje.
Ali kakav umišljaj: ‚‚Šta se vi kačite za mene kao da sam ja jedina na ovom forumu", ‚‚ovo je u svrhu vrbovanja", ‚‚sa osam godina sam pročitala teoriju kvantne fizike sa elementima elektromodularnog pogona pod dejstvom nanočestica"...koga braga za to?????
Imam jedan savet, kada vidiš dete da sedi u turskom sedu odamah da skočiš i da ga prekorevaš da tako više ne sedi, jer tako sede demoni i sektaši.