Valjda imam prava da ne uvažavam sataniste i demone? - ili to negde u pravilniku stoji kao obaveza pri članstvu
Ja njemu ne rekoh da je džukela - već on meni - a to sam i htela postići - da dokažem da mu taj zen i nije toliko čeličan koliko misli da jeste...
Svi smo mi ljudi od krvi i mesa i svako ima granicu pucanja tj. momenat kad maske lažne padnu i pokažemo svoje lice.
E, sad - drago mi je da kapira da sam grešnica - i to najveća - a ako ga baš zanima - dakle - gorda sam i zbog toga - i šta ćemo sad?
Opet je tu u odnosu na mene ništavilo - ali - to je i hteo da postane - zar ne - to mu i jeste težnja.
I da se zna - radije ću da budem džukela ogrezla u grehu sa samosvesnošću pri kojoj mi ne treba pohađanje seminara i pražnjenje uma...
Meni Hvala Bogu um - nema potrebe da od ljudskosti bude ispražnjen.
I moja džukela je bila veći čovek nego tu i tamo neke praznine - i radije bih da spadam u rod sa njom no s'takvim sektašima što tripuju da to u stvari nisu... - a jesu - samo još to nisu ukapirali.
Tako da - ako ti spadaš međ ljude - hvala ti na tom džukela - komplimentu - znači yes3
P.S.: Kopiram nešto mudro već rečeno jer ne umišljam da sam ja nešto naj - kao što ti praznino sebi daješ punoću u značenju