Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Menja sve, jer ako je zemlja kockasta, Elen White ti je lazni prorok. Zato ste toliko i zapeli da dokazete da je zemlja okrugla!Nemam nista od teoretisanja jer je to mlacenje prazne slame.
Verujem da je zemlja okrugla, ali mi to nije ni bitno, cak i da je oblika kocke, ili kupe, to ne menja moju veru u Boga stvoritelja.
Nije mi poznato gde Ellen White pise da je zemlja okrugla, a voleo bih da to vidim ako je istina.
U svakom slucaju - ja verujem da jeste okrugla, i postoji mnostvo dokaza za to.
Sve ostalo je iz kuhinje teoreticara zavere.
Krist je Božji - veli Pismo. Krist ima svoga Boga. Moj Otac je veći od mene. Bog je glava Kristu. I najvažnji stih od svih - na kraju će se Sin pokoriti Njemu da on - Otac bude Bog u svemu . 1 Kor 15,26....
Zbog ovog pogrešnog shvatanja imaju problem i trinitarci i antitrinitarci. Jer i jedni i drugi gaje istu zabludu po ovom pitanju.
Krist je Božji - veli Pismo. Krist ima svoga Boga. Moj Otac je veći od mene. Bog je glava Kristu. I najvažnji stih od svih - na kraju će se Sin pokoriti Njemu da on - Otac bude Bog u svemu . 1 Kor 15,26....
Ja problema nemam. Problem imate "Alibaba" Piramida i vas "trojica razbojnika", ti Jovane, Kainos i Tripo.