Član
- Učlanjen(a)
- 28.12.2010
- Poruka
- 1.538
Iako je lepo što želiš mir u svetu, tvoja je logika pogrešna a izjave pokazuju da znaš veoma malo o nauci.
a sta ti znas sta je pogresno a sta nije? problem je u tome sto vi svi tvrdite nesto sto ne znate, i taj primer sto si ti naveo o hamburgeru je toliko glup da necu da ga komentarisem
verovati u bilo sta je jedna stvar i nema tu sta ovako ili onako, verovati da postoji bog i verovati da ne postoji je isto, sve dok se ne dokaze da bog postoji ili ne postoji, to ce da bude isto verovanje, onog trenutka kad se dokaze (a to se nece nikad za zivota desiti) da bog postoji ili ne postoji, to vise nece biti verovanje nego cinjenica koja moze samo da ti se svidi ili ne svidi,
ja upravo zato i kazem satro dokazi zato sto ih nema
a koji je to sistem koji objasnjava zivot i svet oko nas? sta kao ljudi ne znaju sta je zivot i svet oko njih, pa im treba nauka da im objasni? i nikad ja ovde nista ne dokazujem, ja samo kazem ako vam se ne svidja nesto ne morate to da prihvatite niti da napadate te ljude ako ne ugrozavaju tebe ili nekog, sto se mene tice ti mozes da verujes u paja patka
a vidim ti znas o nauci mnogo, procitao si negde nesto malo i mislis da znas sve i ista prica kao sa ovim vernicima sto su isto kao nesto procitali i svi vi dolazite ovde i bacate mudrosti, ti da znas o nauci ti bi radio za nasu a ne bi blejao ovde po forumu sa nama, a oni da znaju sta je dusa i bog ne bi citali nikakvu knjigu Zato sto bi ona bila suvisna tu
bog i nije tu da objasnjava bilo sta niti treba da bude tu za tako nesto
i nemoj molimte da pricas tu rec "mi" zato sto ti nikad nista nisi uradio, time ponizavas ljude koji se ceo zivot trude i rade na tome