Član
- Učlanjen(a)
- 28.12.2010
- Poruka
- 1.538
ja znam za dve, ali te dve granice ljudi nazivaju cas jednim cas drugim cas trecim imenom, to su ustvari dve granice samo sto ih ljudi nazivaju cas ovako cas onako, sve zavisnosti od situacije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ja znam za dve, ali te dve granice ljudi nazivaju cas jednim cas drugim cas trecim imenom, to su ustvari dve granice samo sto ih ljudi nazivaju cas ovako cas onako, sve zavisnosti od situacije
granica pozitivnog i negativnog, pozitivnu kranicu ljudi nazivaju svakakvim imenima isto tako i negativnu, ali problem je u tome sto ljudi ne vide kad predju iz pozitivne granice u negativnu, zato sto je ona tanka, ali opet je veoma jasna samo nivo koncentracije mora da bude uvek na visokom nivou
Ovo mi nije jasno. Je l ti to kao vernik pravdaš ubistvo i čin zla?judi grese u tom razdvajanju, pazi ubiti nekoga ko je i zasluzio da bude ubijen je negativno, zato sto je sam cin ubiti negativan, ali to je na neki nacin pravedan cin ako taj neko je zasluzio to, pravednost nije uvek pozitivna, nekad moras da uradis i malo zlo za veliku dobrobit pozitivnog i dobrote, i to je ono sto ljudi ne mogu da razgranice
Ovo mi nije jasno. Je l ti to kao vernik pravdaš ubistvo i čin zla?
svi smo mi vernici i verujemo u nesto, ateisti su isto vernici, oni veruju da ne postoji bog iz nekih satro dokza, a ovi sto veruju u boga su isto vernici isto iz nekog satro dokaza, razlika izmedju mene i drugih je to sto ja ne namecem moje misljenje drugima niti tvrdim da je ispravno ili ovako ili onako niti sudim i optuzujem, moja vea je ajde da budemo ljudi barem malo u zivotu i da prestanemo da se delimo na ovakve i onakve, svi smo mi jedna porodica na ovoj planeti