Pitanja za ateiste???

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
To ne mogu da razumeju ni mnogo opasnije face kao što je gurdian a kamo li ti. Vidiš nagovara me da odem negde u prirodu pred neku zver i da proverim hoće li da me pojede za ručak.

Pitao sam jer ako je predatore stvorio satana onda ih je stvorio ili posle potopa ili se Noje zaje*o. Uostalom mi smo ultimaivni predatori. Vidis, ima nesto u onoj tvojoj hipotezi o Evi i neceastivom.

i ja jedva pratim, dinosauruse su stvorili ljudi, zivotinje ili bog ili satana, kinezi i crnci su bili ustekani ispod palube u barci, haos :D

Nisu svi imali vize, neki su bili tu na crno.:D

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
05.11.2010
Poruka
1.246
Nije se Noje prevario nego je poslušao Boga da pored čistih životinja u arku uvede i ne čiste kao što su ti predatori i eto, sad pas koji je nečista životinja postao je najbolji čovekov prijatelj. Zar to nije divno ?

Član
Učlanjen(a)
17.12.2009
Poruka
318
To ne mogu da razumeju ni mnogo opasnije face kao što je gurdian a kamo li ti. Vidiš nagovara me da odem negde u prirodu pred neku zver i da proverim hoće li da me pojede za ručak.

Čekaj malo. Ko je rekao da je "ručak" napad iz čista mira? Ručak je potreba svakog živog bića...

Ti si prijatelju rekao da te pas na ulici napada iz čista mira...A ne zbog "ručka" !

A ja ti kažem idi u prirodu gde nema čovekovog uticaja na životinje kao na ulici po gradovima i selima, pa pokaži koja će te životinja napasti iz čista mira ?

@JokerMan

Pokaži mutacije i deformacije u, netaknutoj od strane čoveka, prirodi?

Član
Učlanjen(a)
05.11.2010
Poruka
1.246
Čekaj malo. Ko je rekao da je "ručak" napad iz čista mira? Ručak je potreba svakog živog bića...

Ti si prijatelju rekao da te pas na ulici napada iz čista mira...A ne zbog "ručka" !

A ja ti kažem idi u prirodu gde nema čovekovog uticaja na životinje kao na ulici po gradovima i selima, pa pokaži koja će te životinja napasti iz čista mira ?

Nemaš ti pojma gde se nalaziš....

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
Nije se Noje prevario nego je poslušao Boga da pored čistih životinja u arku uvede i ne čiste kao što su ti predatori i eto, sad pas koji je nečista životinja postao je najbolji čovekov prijatelj. Zar to nije divno ?

Stvarno ne mogu da dozivim pse na nacin na koji ih ti dozivljavas.

Član
Učlanjen(a)
17.12.2009
Poruka
318
Kako mogu da ti pokazem ako je nedotaknuta od strane coveka ? :D

Paaa, na primer dalekometnom kamerom....ili hrabrošću i znanjem?

[video=youtube_share;Xe0i7Hx5y38]http://youtu.be/Xe0i7Hx5y38[/video]

Gde ovde vidiš mutacije i anomalije?

A Peko neka pronađe napade ovih lavova bez razloga....

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
neko je stajao i snimao zivotinje sa losim mutacija dalekometnom kamerom ? :D
Postoji vise nacina za mutacije, jedno je izlaganje radijaciji, uv zracima i tako dalje, a drugo je razdvajanje celija, gde se desavaju greske tokom duplikacije DNK, te greske mogu biti neutralne, lose ili pozitivne.

Odakle su dosli crnci i kinezi, jel su i oni bili u barci ?

Član
Učlanjen(a)
05.11.2010
Poruka
1.246
Paaa, na primer dalekometnom kamerom....ili hrabrošću i znanjem?

[video=youtube_share;Xe0i7Hx5y38]http://youtu.be/Xe0i7Hx5y38[/video]

Gde ovde vidiš mutacije i anomalije?

A Peko neka pronađe napade ovih lavova bez razloga....

Ma divno .... mislim da za ta dlakava čudovišta neće biti mesta, moraće da se istrebe samo je pitanje da li će to uraditi Bog ili će taj posao prepustiti ljudima. Ako prepusti ljudima ja bi bio dobrovoljac i već sad.

Natrag