Pitanja za ateiste???

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.084
Veliki vrac Gardian, nam kaze da munje ne nastaju same od sebe, bog ih baca na nas jer mu nismo prineli zrtvu. Haugh!

Dosta odgovora i mi ovde napisasmo i naucnici dadose pre nas, jos mnogo pitanja ima, i uvek ce biti pitanja koja treba odgovoriti, na ova tvoja vec postoje neki odgovori, mozda i nisu tacni, ali to nikako ne potvrdjuje da si ti u pravu. Da sacekamo mi da padne kisa koju si prizivao, pa ako padne u pravu si, a ako ne padne mi smo u pravu?

Član
Učlanjen(a)
05.11.2010
Poruka
1.246
Nesvesne biljke i životinje koje ostvaruju neki cilj, upozoravaju čoveka na Boga koji nas je stvorio.

Tačno životinje mogu da podsete na Boga ali mene obično podsete na boga ovoga sveta. Recimo idem ulicom i pas počne da laje na mene bez ikakvog razloga i umesto na Boga podseti me na satanu. Ili hraniš kućnog ljubimca i sve je u radu dok mu ne okreneš leđa a onda mu proradi životinjski instikt i koristi priliku da te ujede. Apsolutno satanistička osobina. Tako da po osobini životinja koje su po prirodi predatori mogu da se vide osobine satane koji je i stvorio te životinje.

Član
Učlanjen(a)
17.12.2009
Poruka
318
@Torgandwarf

Ti kao da čučiš iza nekog grma, i čekaš na moj post, kako bi kao Hijawata indijanac iskočio iz njega? :beee:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
Kao sto sam rekao, cilj je prenosenje gena u sledece generacije, to radi sav zivot na zemlji, i naravno da nije bez gresaka i 100% precizno , ako hoces da nabacis svom bogu tu preciznost onda moras i da mu nabacis i greske koje se desavaju u mutacijama i deformitete usled njih.
I naravno da samo evolucija i moze da objasni tako nesto, biblija sigurno ne moze, kao sto sam spomenuo odakle su dosli crnci i kinezi, jel su i oni bili svrstani u zivotinje na barci :D

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
Tačno životinje mogu da podsete na Boga ali mene obično podsete na boga ovoga sveta. Recimo idem ulicom i pas počne da laje na mene bez ikakvog razloga i umesto na Boga podseti me na satanu. Ili hraniš kućnog ljubimca i sve je u radu dok mu ne okreneš leđa a onda mu proradi životinjski instikt i koristi priliku da te ujede. Apsolutno satanistička osobina. Tako da po osobini životinja koje su po prirodi predatori mogu da se vide osobine satane koji je i stvorio te životinje.

ccc eee 21 vek

Član
Učlanjen(a)
17.12.2009
Poruka
318
Tačno životinje mogu da podsete na Boga ali mene obično podsete na boga ovoga sveta. Recimo idem ulicom i pas počne da laje na mene bez ikakvog razloga i umesto na Boga podseti me na satanu.

Probaj da ideš prirodom gde ljudska noga nije kročila pa nam javi da li je neki pas iz čista mira počeo da laje na tebe...?

Kada čovek uzme nešto pod svoje - pa tako i životinje - tu trava ne raste....

Kao sto sam rekao, cilj je prenosenje gena u sledece generacije, to radi sav zivot na zemlji, i naravno da nije bez gresaka i 100% precizno , ako hoces da nabacis svom bogu tu preciznost onda moras i da mu nabacis i greske koje se desavaju u mutacijama i deformitete usled njih.

Gde vidiš mutacije i deformitete u prirodi?

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
Vide se stalno, i ako mislis da su ljudi odgovorni uvek gresis, mutacija u genima je dobro poznata u genetici, i jedan nacin da se dobije je tokom deobe celije, kada se DNK kopira. A pozitivne mutacije su ono sta je odgovorno za raznovrsnost zivota u prirodi.

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746

Cekaj sad, jel bog stvorio zivotinje ili satana? Ili je satana stvorio samo predatore?

Član
Učlanjen(a)
05.11.2010
Poruka
1.246
Cekaj sad, jel bog stvorio zivotinje ili satana? Ili je satana stvorio samo predatore?

To ne mogu da razumeju ni mnogo opasnije face kao što je gurdian a kamo li ti. Vidiš nagovara me da odem negde u prirodu pred neku zver i da proverim hoće li da me pojede za ručak.

Natrag