nisam ja jadan niti sam prinudjen da budem negde, to je tvoje razmisljanje, ja stvarno ne mogu vise da slusam sta ti lupas, nauka nam produzila zivote? pa ja mislim da ljudi nikad krace nisu ziveli, mnogo duze su oni ziveli dok nije bilo nauke, ti non stop lupetas gluposti, ja moram sebe da ponavljam ovde po 1000x nisam ja protiv nauke niti sam protiv religije, ali sam protiv uzimanja dobrih stvari a odbacujuci lose, kao sto sam rekao ta nauka nam je koliko pomogla toliko i odmogla, mozda nam je cak vise i odmogla, da ne pominjem nuklearne bombe ili atomske pa do naoruzanja savremene vrste pa da ne pominjem trovanje ljudi preko televizije, nauka nam je upropastila majku zemlju to je sve zbog nauke, zato se otopljava severni pol zato nam je klima otisla u klinac zato nam je globalno zagrevanje, zato smo ozraceni na svakom koraku itd itd a ti samo uzimas dobro a lose odbacujes sa obrazlozenjem nema veze opet imamo ovo.
to sto se tice da ja nemogu da se razbolim, pa ja ako nesto bih zeleo to je da razumete svi to i da niko od vas ne bude bolestan, ali to se nazalost nece desiti, nemogu ja sad tebi da objasnjavam kako mozak funkcionise i kako se telo brani od bolesti, trebalo bi mi dugo a i ti to ne bi razumeo posto nisi starija osoba nego klinac,ti ne mozesd arazumes da ja zimi spavam sa otvorenom terasom, to tebi ne dopire u mozak, kad ti se prednji mozak bude razvio onda mozda i pokusam da ti objasnim a do tada jbg sta da ti kazem snadji se, u 28moj ces poceti da nazires taj prednj mmozak u 30toj vec ces biti u mogucnosti da razumes mnogo stvari a ne da lupas kao sad sto radis, a ako u 30toj ne budes razumeo i ne budes se smejao sam sebi u mladjim danima, onda znaci da ti se prednji mozak slabo razvija i da veoma kasni