naravno , ali ne treba da verujes u nadprirodne gluposti da bi imao mir i sirio pozitivnu energiju
Promena koja se desava u coveku jeste natprirodna ali to natprirodno se ne moze nazvati gluposcu.
Pre svega ova promena nije odraz covekovog pokusaja ili odluke da bude dobar i da od tog trenutka zivi uredno sireci pozitivnu energiju.
Ne, to je promena koja se desava u unutrasnjosti covekovog bica koja dolazi pod uticajem sile koja dolazi sa strane, koja nije proizvod samog coveka.
To se moze opisati kao jedna ugasena sijalica koja nije prikljucena na struju, kada je prikljucis ona pocne da svetli.
Tako se i u covekovom dodiru sa natprirodnom silom koja se zove Bog upali svetlo u samom coveku, odnosno u coveku se pod Bozanskim uticajem radjaju rodovi vere, ljubav, radost i mir, i sve druge pozitivne osobine, vedrina, strpljivost, razboritost, mudrost, pronicljivost, itd.. kao i razliciti darovi koji sluze odredjenoj svrsi, dar poucavanja, govornistva, i neki drugi koji se ticu natprirodnih darova, dar isceljivanja, dar prorostva, itd.
Naravno, postoje uslovi pod kojima se ova promena daje, a oni su jasno definisani u otkrivenjima biblije.
Jedan biblijski tekst napominje "KO HOCE DA DODJE BOGU VALJA DA VERUJE DA IMA BOGA I DA PLACA ONIMA KOJI GA TRAZE"
Dakle vera je jedan od prvih uslova da bi Bog mogao da deluje u covekovom zivotu.
E sad centralno pitanje koje muci i ateiste je Kako verovati u nesto sto se ne vidi.
Isus na jednom mestu napominje "BLAGO ONIMA KOJI NE VIDESE A VEROVASE"
Ovo je receno uslovno, i podrazumeva sam dolazak Bogu, jer Bog se takvom coveku tokom vremena i otkriva, cak i fizicki pokazujuci mu svoju slavu.
Ovo govorim iz licnog iskustva, a neka od njih sam opisao na ovom forumu u temi koju sam licno pokrenuo pod naslovom "ISKUSTVA SA BOGOM" pa mozete pogledati ako zelite..