Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
da li si ti citao mene sta sam pricao? da znam za sigurno da je duh tu, znaci 10000000000000000000000000% sam siguran (odnosno znam) razumes? za boga ne znam ali za dusu znam, sad ja ne znam da li ti imas dusu ili svi drugi ljudi, ali razmisljam posto je ja imam onda je imaju i svihaha mozes da razumes ljude koji veruju u knjge a ne mozes one koji veruju u to da mozak ( koji vodi razmisljanje i osecanja,bol i srecu ) kada istruli sve se zavrsava, ja ne tvrdim da je tako jer nikada nisam bio mrtav, ali najlogicnije je
haha kapiram te skroz ali ti sve sto osecas je posledica hemikalija u tvom mozgu, kada se osecas srecno luci se dopamin seratonin endorfim i ostalo kada osecas bol luci se nesto drugo kada si depresivan nesto trece i svi znamo da kada se ostete odredjeni delovi mozga odredjene funkcije nestaju.Na primer, ostetis deo za vid, oslepis, ostetis deo za sluh, ogluvis i tako dalje, tako da kada umres osteti se sve, tesko je poverovati da dusa nastavlja dalje jer valjda si imao tu dusu i kad si bio ziv, pa si opet izgubio vid nakon ostecenja mozga, zato je najlogicniji zakljucak da kada umremo sve je gotovo
pa duhovna promena moze d ase vidi sigurno, jednom sam trazio neku ikonu sto sam video od isusa pa sam hteo da je imam i sad svratim kod neke zene koja crta te ikone ima svoju radnju i pitam je ja da li ima tu ikonu objasnim joj ja sve i kad je pocela da prica ostao sam nem, znaci nisam verovao sta se desava taj njen ton prosto sam osetio taj mir i pozitivnost koja izlazi iz nje, da se razumemo ja sam i ranije sretao ljude koji imaju mirnocu i pozitivnost i sve ali oako nesto nikad nisam osetio u zivotu, prosto sam zeleo da ostanem onde i da je samo slusam nije ni bitno sta prica samo da prica, kad sam izasao bio sam sa svojom devojkom tad kad sam trazio to, i pitao sam je jesi li ti osetila nesto kod ove zene, ona mi je rekla jesam ne mogu da verujem kakav glas i koliko je to pozitivno zadivljena sam, ali ja sam odmah primetio data zena zivi u nekom svom svetu, nije ona iz naseg sveta matrixa.moze se videti promena to si u pravu, ljudi postanu bolji ili losiji kada pronadju isusa, alaha, krisnu i ostale